Bespaar energie en geld, word Junior Energiecoach!

10 januari 2022
Vanaf 4 maart kun je gratis meedoen met een superleuk spel voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Je bespaart energie én geld. Word jij ook Junior Energiecoach? Wij vertellen je graag wat het is en hoe het werkt.
Doe mee en ontvang jouw starterspakket

Energiekosten steeds hoger

Huishoudens krijgen dan misschien in 2022 korting (minder energiebelasting) op hun stijgende energierekening, maar ondanks die compensatie gaan de meeste huishoudens in 2022 meer betalen voor energie. Tijd voor actie! En dat kan heel makkelijk en is vooral heel leuk als je Junior Energiecoach wordt.Gemeente Groningen helpt gezinnen

De Gemeente Groningen is een samenwerking gestart met Junior Energiecoach om gezinnen in Groningen meer bewust te maken van hun energieverbruik en hoe je eenvoudig meer kunt besparen. Kinderen leren er veel van en bovendien is het erg leuk om hier samen met bezig te zijn.

Energie besparen is leuk!

Als gezin kun je heel goed samen nadenken over het besparen van energie. Kinderen leren graag en met dit programma is het spelenderwijs voor kinderen niet alleen leerzaam maar ook erg leuk. Neem vast een kijkje op de website van Junior Energiecoach5 weken leuke uitdagingen!

Het gratis spel Junior Energiecoach daagt jullie als gezin uit. Het is heel geschikt voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van ongeveer 7-12 jaar. Je krijgt veel leuke tips, vrolijke spelletjes en challenges voor 5 weken lang. Hiermee ben je per week ongeveer 15-30 minuten met bezig.

Spelletjes, challenges en winacties

Met challenges, winacties, puzzels, spelletjes en proefjes ontdek je waar jullie kunnen besparen. Denk bijvoorbeeld aan een stopcontactsafari; doe eerst een gok hoeveel stopcontacten er zijn in huis en ga dan op expeditie in alle kamers. Wanneer kun je het beste je mobiele telefoon opladen? Als de batterij helemaal leeg is of juist niet? Op de website vind je nu al leuke puzzels en spelletjes. Neem vast een kijkje! Wedden dat jij straks ook zegt: ‘Met energie kun je lachen!’

Meld je gratis aan

Doe mee en schrijf je vandaag nog in voor de eerst volgende ronde, die start op vrijdag 4 maart. In de week van 28 februari krijg je dan het startpakket. Hierin zitten leuke verrassingen voor de kinderen en uitleg over het programma. 
Dit wil je niet missen!

Ik word Junior Energiecoach >>>


Goed voor de planeet en goed voor je portemonnee

Het is fijn om geld te besparen op zaken als energie, maar het is natuurlijk ook goed voor onze planeet om samen duurzamer te leven. Kinderen leren er graag over en zijn er vaak enthousiast over. Kinderen voor Kinderen maakte er niet voor niets elk jaar een liedje zoals de bekende hits 'Doe de powercheck' én 'Een gezonde planeet'. 

Maak kans op mooie prijzen

Naast alle voordelen en het plezier wat jullie eraan zullen beleven maak je ook nog eens kans op mooie én duurzame prijzen. Dus wacht niet langer en doe mee!We zijn heel benieuwd wat jullie ervan vinden.
Zet 'm op!

Groeten Maud Naar de website