TELEKIDS MUSICALLESTerug naar het overzicht

Zingen, dansen en acteren voor kids van 4-12 jr. Schrijf je in voor de Telekids musicalles in Groningen.
De Telekids Musicalschool is niet zomaar een musicalschool. Hier wordt door middel van musicalles iedereen uitgedaagd zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten. 

Ontdek je talent
Telekids Musicalschool laat alle kinderen, jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een kleinschalige én een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring!

De Nederlandse Musicalschool
De Telekids Musicalschool is er voor iedereen uit het basisonderwijs. Grote broer De Nederlandse Musicalschool heeft een lesprogramma voor enthousiastelingen uit het voortgezet onderwijs en de talentenklassen.

Meld je aan voor het nieuwe seizoen
De inschrijving voor het nieuwe lesseizoen van Telekids Musicalschool in Groningen geopend. Liever eerst uitproberen? Kies dan voor een proefles in september. Meld jouw talent NU aan via de roze websitebutton.

NB: klik via de roze button door naar de website van Telekids Musicalschool/ De Nederlands Musicalschool voor alle leslocaties en het lesaanbod op het gebied van musical en dans.

Tip: bekijk ook het kinderfeestjes aanbod in 't Gooi >>>

Telekids musicalschool


Openingstijden Bekijk de website Prijs Bekijk de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Alle Sinterklaas activiteiten in Groningen!

Alle Sinterklaas activiteiten in Groningen!

Alle Sinterklaas activiteiten in Groningen op een rij! Waar is zijn werkkamer, stap aan boord van de Sinterklaas Express voor een treinritje met de Goedheiligman. Kijk in de Uitagenda voor alle tips.

Sint activiteiten