TheaterflixTerug naar het overzicht

Brengt theater thuis. Hier kun je veel voorstellingen die in het theater zijn geweest online bekijken
Theaterflix is een gloednieuw on demand online platform waar iedereen kan genieten van de voorstellingen die al eerder op het toneel te zien waren. Ideaal nu we met z'n allen aan huis gekluisterd zijn.

Een onafhankelijk initiatief dat momenteel wordt onderhouden uit de inkomsten van haar abonnees. Door je te registreren als abonnee, krijg je toegang tot het volledige aanbod van voorstellingen. Maar je kunt ook een aantal voorstellingen gratis bekijken zonder lid te worden. Door alle mooie opnames te verzamelen creëren ze een digitaal visitekaartje voor al het moois wat er wordt gespeeld in de Nederlandse theaters voor zowel jong als oud.

Op Theaterflix vind je registraties/opnames van voorstellingen die al gespeeld zijn. Dus ook die ene theatervoorstelling die je zoooo graag wilde zien, maar nét niet kon toen..

Natuurlijk is het anders dan live in het theater erbij zijn, dat is altijd beter, maar zo kunnen we in deze tijd van thuiszitten toch genieten van al dat moois dat de theatermakers (productiehuizen en toneelgezelschappen) op het toneel hebben gezet!

Voor een overzicht van alle online theatervoorstellingen, klik je op de roze button

Theaterflix.nl


Openingstijden 24/7 Prijs zie website Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstvakantie komt eraan!

Kerstvakantie komt eraan!

Wij zetten ook dit jaar weer de leukste uittips van de kerstvakantie in onze Uitagenda. Naar de film, schaatsen of een ontdekkingstocht?! Wij verzamelen alle tips, ook online activiteiten en ideeën voor thuis.
Bekijk onze kerstblogs voor nog meer inspiratie!

Bekijk alle tips