• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Kindvriendelijke restaurants in Groningen
Uit eten

Kindvriendelijke restaurants in Groningen

Check onze tips voor kinderrestaurants en kindvriendelijke restaurants met kinderkaart, speeltuin, kinderhoek, speelhoek of een fijn terras in Groningen! Leuk voor in het weekend, de feestdagen en in de vakantie.
Uit lunchen met de kinderen? Check onze Kidsproof-adresjes. Ook met je kinderen borrelen kan goed in Groningen.

Filteropties

totaal 81 resultaten
Pagina: 123
totaal 81 resultaten
Pagina: 123

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Groningen?

In de directe omgeving van Groningen, Haren en Roden, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Groningen, Haren en Roden

Op Kidsproof Groningen vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Groningen, Haren, Roden, Zuidhorn, Hoogezand, Delfzijl, Zuidlaren en Winschoten!

Wij verzamelen álle leuke adresjes in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.