Leuke dagkampen zonder overnachting in Groningen
Kampen zonder overnachting

Leuke dagkampen zonder overnachting in Groningen

Nooit meer last van heimwee op kamp! Bekijk hier de leukste vakantiekampen en sportkampen in Groningen zonder overnachting.

Leuke dagkampen of kampen waar je 's avonds in je eigen bed slaapt. Dit zijn ideale kampen voor jonge kinderen.

Filteropties

Leeftijd
totaal 14 resultaten
Pagina: 1
totaal 14 resultaten
Pagina: 1

De leukste vakantiekampen zonder overnachting in de regio Groningen

Heeft jouw kind last van heimwee? Of slaapt jouw kind liever in zijn eigen bed? Wij hebben de leukste vakantiekampen en kinderkampen zónder overnachting verzameld in de omgeving van Groningen, Haren, Roden, Zuidhorn, Hoogezand, Delfzijl, Zuidlaren en Winschoten. Tip: dagkampen zijn ook ideaal voor jonge kinderen die op kamp gaan nog spannend vinden.

Zoek je een dagkamp voor kinderen in de omgeving van Groningen, Haren en Roden?

Bij deze kampen en dagkampen worden de kinderen 's ochtends naar het kampterrein gebracht en aan het einde van de dag weer opgehaald. Kies voor een voetbal dagkamp of een ander sportkamp zonder overnachting. Ook creatieve kampen, taalkampen en computerkampen zijn er zonder overnachting. Bij deze kampen slapen kinderen tijdens de schoolvakantie gewoon in hun eigen bed.

Bekijk op Kidsproof Groningen alle dagkampen, vakantiekampen, sportkampen en zomerkampen in de omgeving van Groningen, Haren en Roden waarbij kinderen thuis slapen.