Corona-proof trakteren

7 september 2020
Corona-proof, dus voorverpakte traktaties gewenst op school? Met deze leukerds kan je kind toch feestelijk uitdelen!
Coronaproof trakteren- verpakte traktaties
Mijn kinderen trakteren altijd graag iets wat zelfgemaakt is, liefst moeilijk ;-) Dat de school nu graag heeft dat we met een voorverpakte traktatie komen vond ik dus eigenlijk best ok... maar om er toch iets leuks van te maken vroeg ik collega's om ideeën, samen kwamen we tot het volgende lijstje waarmee je kind corona-proof maar toch heel leuk voor de dag kan komen! 


Voorverpakte traktaties- Verpak ze leuk!
Inpakken maar
Online kan je heel veel (gratis) printables vinden van diverse soorten wikkels. Uitprinten, uitknippen en wikkelen maar. Voor een klein bedrag kan je ze ook persoonlijk maken met de naam en leeftijd van jouw kind. In bijna elk thema is wel iets te vinden. Leuk voor knijpfruit, verpakte plakken ontbijtkoek, mueslireepjes, klein zakje chips of popcorn. Creatievelingen lukt het ook vast om zelf een leuke wikkel te maken!


Gezond trakteren

Met bananen zijn heel veel traktaties te bedenken. Wat dacht je van deze dansende banaan? Je maakt hem heel makkelijk met een cupcake vormpje en stiften. Of plak met eetbare lijm wat fondant op een appel voor een gezonde emoji traktatie. De appel kan in de klas gewassen worden, zodat de traktatie binnen de richtlijnen van school past. Voorverplakte traktaties voor juf en meester

Met mini-tony’s chocolonely, een leuk kaartje en een theezakje maak je een lekker zakje voor de juf of meester. Of koop bij de supermarkt een kant-en-klare mug cake mix. Verpak deze in een leuke mok, zodat ze zelf een lekker taartje kunnen maken. Als dat geen feestje is!Veel plezier met trakteren!

Lees ook: Coronaproof uitjes
13 x variatie op chocolademelk
En ben je nog op zoek naar een leuk kinderfeestje? Je vindt heel veel inspiratie in onze kinderfeestjes nieuwsbrief!