Camping De LakensTerug naar het overzicht

Met fijn restaurant en speeltuin, op slechts 200 meter van het Bloemendaalse strand!

Heerlijk uitwaaien, lekker luieren of juist sportief zwemmen. Alles is mogelijk bij Camping De Lakens. Deze camping ligt op slechts 200 meter van het brede Bloemendaalse strand.

Kinderen kunnen er ravotten, zandkastelen bouwen en zoeken naar garnalen. Ouders vinden hier vooral rust. Een erg leuke bestemming dus om samen met je kinderen naar toe te gaan! In de vakantieperiodes is er ook recreatie aanwezig. Het restaurant en de camping zijn ook toegankelijk voor niet-campinggasten, dus kom zeker een keer borrelen, eten, spelen!

Ook hebben ze op deze camping een restaurant met echt een fantastische speeltuin. Wij zijn fan! Vanaf het terras kun je je kinderen zien spelen en zo goed een oogje in het zeil houden terwijl je geniet van een kopje koffie.

Je kunt kamperen in een tent, maar er zijn ook diverse bijzondere en leuke accommodaties op de camping aanwezig! 

Klik op de roze button om naar de website te gaan voor meer info.

De activiteiten die worden georganiseerd vermelden wij op onze uitagenda, houd deze in de gaten! 

Camping De Lakens

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee
Openingstijden Vrijdag 27 maart 2015 – zondag 1 november 2015 Prijs Actuele prijzen staan op de website van Camping De Lakens Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Beweegkamp in de zomer

Beweegkamp in de zomer

Een gevarieerd programma waarbij alle populaire sporten, maar óók nieuwe 'trend' sporten aan bod komen. De Sport5Daagse is een fantastisch zomerkamp van Sportfever voor sportieve kinderen!

Lees meer