Sportfever SchoterbosTerug naar het overzicht

Open dag bij een sportief, kleinschalig kinderdagverblijf bij de sport-BSO in Haarlem-Noord
In het clubhuis van scouting Menno Simonsz, in een groene omgeving, huist Kinderdagverblijf Schoterbos. Deze dagopvang voor peuters van 2 tot 4 jaar is gericht op natuur en sport.

Sportopvang voor peuters van 2 tot 4 jaar

Onder begeleiding van sportieve pedagogisch medewerkers krijgen kinderen alle aandacht die zij nodig hebben. Op een speelse manier leren de peuters sociale vaardigheden, zoals rekening houden met elkaar, delen en samenspelen.

De peuters krijgen verschillende activiteiten aangeboden. Er is veel aandacht voor de alle grondvormen van bewegen: gooien, vangen, rollen, springen en koprollen en ook creatieve ontwikkeling door met de peuters te tekenen, schilderen en te knutselen. Op het sportveld kunnen kinderen zich heerlijk uitleven!


Opvang met ruime openingstijden

Sportfever Peuteropvang Schoterbos is 48 weken per jaar geopend!
De opvang is open op maandag, dinsdag en donderdag van 8.00 tot 18.00 uur.

Op het zelfde park, op 150 meter lopen van Sportfever Schoterbos, zit de SportBSO de Kickies van Sportfever. Zo vinden op hetzelfde sportpark kinderen van 2 tot 13 jaar oud een fijne plek!  Je kind krijgt gegarandeerd een plek bij een BSO van Sportfever indien ze vanaf 2,5 jaar op het Kinderdagverblijf hebben gezeten! 

Kies voor jouw kindje voor een kleinschalige kinderopvang, waar kinderen genieten van persoonlijke aandacht, veel buiten sporten en spelen én waar ze lekker vaak naar buiten gaan. 

Klik door naar de website voor meer informatie of neem contact op om een afspraak voor een rondleiding te maken!

TIP: Op het moment is er geen wachtlijst en is er dus gegarandeerd plek voor jouw kindje.

Sportfever Schoterbos

Melkerijpad 10
2024 CR Haarlem
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs