Coronavirus, wat kinderen moeten weten.

14 april 2020
Dit is een gratis ebook van de Britse uitgever Nosy Crow en Nederlandse uitgever Gottmer. Hierin staat alles wat kinderen moeten weten over het coronavirus. Aan dit boek hebben medische experts, kinderpsychologen en onderwijzers meegewerkt. De illustraties zijn van Axel Scheffler, hij heeft ook het kinderboek 'de Gruffalo' geïllustreerd.
Gratis ebook voor kinderen over Coronavirus
De Britse uitgever Nosy Crow en Nederlandse uitgeverij Gottmer hebben dit boek gemaakt voor kinderen en hun families. Medisch experts, kinderpsychologen en onderwijzers hebben samen gezorgd voor eenvoudige uitleg over het coronavirus voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 10 jaar.Door middel van illustraties en situatieschetsen leren kinderen wat het coronavirus is, hoe je het kan krijgen, wat je kunt doen om het niet te krijgen, waarom sommige leuke uitjes nu gesloten zijn en hoe om te gaan met het thuis zitten en de emoties die je hierbij voelt.

Een super fijne tool om je kinderen uitleg te geven over het coronavirus. Dit e-book is voor iedereen gratis te downloaden.

© Elizabeth Jenner, Kate Wilson & Nia Roberts
foto © Axel Scheffler
Uitgeverij Nosy Crow en Gottmer