Educatieve TV programma's voor kids!

17 maart 2020

Geen school, kinderen thuis.. Nu zet je ze liever niet de hele dag voor de TV. Maar: Zapp heeft de komende dagen een speciale programmering met leuke programma's waar je ook nog iets van kunt leren! Fijn!

Tv kijken voor kinderen tijdens Corona
Zo ziet de televisie op Zapp (zender 3) er de komende tijd uit:

13.00 uur Studio Snugger

13.15 uur Zappsport

13.30 uur De Smerige Quiz

14.00 uur Willem Wever

14.25 uur Welkom bij de Romeinen

14.50 uur De dodelijkste 60

15.15 uur Freeks wilde wereld

Om 15.30 uur zenden ze iedere dag een film uit met Zappbios. Op maandag 16 maart is dat Air Bud 1, op dinsdag 17 maart Air Bud 3 en Air Buddies op woensdag 18 maart.

NIEUW
Nieuw is de liveshow 'Zapplive Extra' die dient als nationale huiskamer waar kinderen hun vragen kunnen stellen en les krijgen van experts. Het live-programma is een alternatief lesrooster dat elke middag aanhaakt bij educatieve Zapp-programma’s die gaan over onder anderen biologie (de Smerige Quiz, EO), wetenschap (Willem Wever, KRO-NCRV) en natuur (Freeks Wilde Wereld, VPRO).
Vanaf woensdag 18 maart elke doordeweekse dag te zien van 13.00 tot 15.30 uur!

Nieuw is ook Het Klokhuis Maakt (NTR), een creatief programma waarbij kinderen masterclasses krijgen van Klokhuis-presentatoren en experts.

SCHOOL
Zoek je de programma's die ze dagelijks/wekelijks op school kijken? Goed om te weten dat er natuurlijk ook Schooltv is. Ik zag net dat er ook veel hele korte filmpjes op staan met mooie instructies en dat je kunt filteren op leeftijd!

Benieuwd naar leuke dingen om te doen voor thuis? Lees snel onze blog met 50 tips!

Succes de komende weken, en blijf gezond!

Tamara & Jantine


corona proof tips kinderen