Feestjes en clubjes!

27 januari 2020
Het is januari! Misschien had je ook een jarige (of binnenkort..), en ben je hard op zoek naar een kinderfeestje. Hieronder vind je leuke tips, ook voor een nieuw clubje. Want er zijn weer veel proeflessen. Veel plezier!
Hieperdepiep hoera!
Feestjes

Boulderfeestje! 8+

Een stoer en sportief kinderfeestje vier je bij Boulderhal Kunststof. Na een korte uitleg ga je onder begeleiding aan de slag. Na een uur boulder plezier staat slagroomtaart met limonade klaar. Tip: hier zijn ook gave boulder jeugdlessen!

Feestje in de stoomtrein!
Bij Stoomtrein Katwijk Leiden vier je een geweldig feestje! Maak een rit in de stoomtrein langs het Valkenburgse meer. En verder heb je het hele museum voor jezelf! Zet modeltreinen in beweging, doe een speurtocht en nog veel meer!

Lucky's Kids Bowling Party
Vier je partijtje met een potje bowlen in de jungle of New York! En dat om de hoek. Want op de te gekke videowall bij Lucky's Bowling komt het allemaal voorbij. En alles is verzorgd met het Lucky's Kids Bowling Party arrangement.

Werelds feestje
Een werelds feestje vier je in het prachtige Museum Volkenkunde! Voor de jongsten is het Werelddierenfeest en de groteren gaan Feestend de wereld rond en maken een piñata! Natuurlijk met wat lekkers én een cadeautje. Leuk!Feestje Science Centre Delft
Tijdens dit feestje in Science Centre Delft ga je samen aan de slag met een workshop naar keuze. Maak een alarm, je eigen zonneauto, leer solderen... nieuw is Lego we Do: bouw een robot dat je via de computer kunt programmeren en besturen!

Feestje in het Wedde!
Wil jij lekker spetteren met je feestje? Zwemmen als een zeemeermin? Het kan met het feestje bij Zwembad het Wedde! En natuurlijk ga jij in het Aquarad, op de stormbaan of van de gigantische opblaasbare glijbaan. En dan genieten van Jip's Hippomeal!

Vlogfeestje met Vlogfeest!
Leer tijdens je partijtje vloggen als een echte YouTuber! Vlogfeest verandert je huis of tuin in een heuse filmset. Het feestje is op maat. Houd je van koken of gamen? Geen probleem. Met spannende challenges wordt het echt een tof feest!

Nog veel meer feestjes
Op onze website Kidsproof Leiden verzamelen we alle kinderfeestjes in de regio Leiden. Van dierenfeestjes tot dansfeestjes en van circusfeestjes tot feestjes in de natuur. Er zit vast ook iets voor jouw jarige bij!Clubjes

Geweldige musicallessen
Bij FanWork Musicals mag je laten zien wie je bent en ondertussen werk je aan alle disciplines van musical; zang, dans en acteren. De lessen volg je bij MyLife in Voorschoten. Twijfel je? Volg dan eerst een proefles!

Zwemles in kleine groepjes
Ben je op zoek naar zwemles voor je kind(eren)? Zwemschool Leiden Zwemt! en Zoeterwoude Zwemt! geeft zwemles op alle niveaus in kleine groepjes in zowel Leiden, Voorschoten als Zoeterwoude. Blije waterratjes gegarandeerd!

Kracht & Zelfvertrouwen
Kracht & Zelfvertrouwen is een training waarbij zelfverdediging, sport en sociale vaardigheden worden gecombineerd. Plezier staat voorop! De training wordt iedere woensdag in Leiden gegeven. Je kunt elk moment instappen! Doe een keertje mee!Proeven van theater
Wordt jouw kind blij van zingen, dansen en acteren? Of is het een geboren acteur of actrice? Doe dan een gratis proefles Musical-Theater bij het Jeugdtheaterhuis in Bodegraven of Alphen aan den Rijn! Check snel de data!

Budocentrum Junansei
Bij Budocentrum Junansei in Voorschoten en Wassenaar kunnen kinderen vanaf 3 jaar al terecht. Denk aan Tuimelbudo (ook ouder-kind lessen), Ju-Jutsu, Aikido en Kobudo. Weet je niet wat bij jou past? Doe een gratis proefles!

Meer inspiratie nodig?
De nieuwe uitdaging nog niet gevonden in bovenstaande tips? Neem dan een kijkje op de site. Meer dan 400 leuke sporten en clubjes staan hier voor je klaar. Maak het jezelf helemaal makkelijk en gebruik de filteropties.