Griezelig leuke halloweenactiviteiten in Leiden eo!

15 oktober 2018

Het is bijna Halloween en dat betekent dat er griezelig leuke halloweenactiviteiten zijn. Durf jij een bezoekje te brengen? Lees snel verder waar en wanneer je in en om Leiden kunt griezelen. WAAH! 

Halloween Leiden met kinderen

Spannende verhalen, griezelige figuren, enge kastelen en meer..... In en om Leiden is van alles te doen. 

Disco Party in de KidsZoo

Griezel en gruwel gezellig mee met het KidsZoo Halloween Disco Party! Op vrijdag 19 oktober kun je van 18.30 tot 21.00 uur in het donker spelen en dansen op vette beats en flitsende lichten. Trek natuurlijk je engste outfit aan.

Scary knutselen bij Intratuin
Op 22 en 26 oktober kun je een workshop pompoen snijden volgen bij Intratuin Voorschoten. Maak bijvoorbeeld een super eng of juist een heel grappig gezicht. En tijdens Halloween kun je hem mooi bij de voordeur zetten. Ook leuk: maak je eigen heksenbezem op 31 oktober!

Halloweenfeest op de kinderboerderij

Alle kinderen zijn op vrijdag 26 oktober welkom bij het gezellige Halloweenfeest bij kinderboerderij Voorschoten! Het maakt niet uit of je meer van gezelligheid houdt of het juist heerlijk vindt om te gruwelen. Kom lekker spooky of grappig verkleed en neem je zaklamp mee. Speciaal voor de kinderen van 7 jaar tot 12 jaar is er dit jaar een plek gemaakt die net wat enger is. Ben jij zo'n durfal, dan is dit dé plek voor jou.

De superleuke Kinderboerderij Merenwijk is zaterdag 27 oktober weer vól met spoken en heksen! Het wordt griezelen op een donkere Halloween-boerderij, brrr...Kom je ook meegriezelen? Er zijn allerlei feestelijke en vooral spannende activiteiten. Omdat het voor de allerkleinsten misschien iets té spannend is, is de avond bedoeld voor 4 tot 12-jarigen.

Halloween in het zwembad
Vrijdag 20 oktober kun je Halloween discozwemmen bij Het Wedde! En op vrijdagavond 26 oktober is het Halloween disco zwemmen bij Zwembad de Zijl. Zelfs het water krijgt een eng kleurtje....brrr durf jij erin te plonsen?

Halloween op De Olmenhorst
Kom je zaterdag 27 oktober ook pompoen snijden op Landgoed de Olmenhorst? Let op: snel inschrijven!Kidsmiddag aan het strand

Nederzandt in Noordwijk heeft regelmatig vrolijke Kidsdagen. Deze middag op zondag 28 oktober wordt het ook een beetje griezelig met halloween als thema!

Halloween in het Dorpshart Lisse
Zaterdag 27 oktober staat het Dorpshart Lisse helemaal in het teken van Halloween. Met een Spookhuis, Trick or Treat, spannende verhalen, een heuse optocht en je kunt je laten schminken.

Spookkasteel
Kom op 31 oktober Kasteel Duivenvoorde griezelen in een heus kasteel. Alleen voor dappere kids (en ouders) natuurlijk!

Halloween in de bioscoop
Wat is er fijner dan naar de film te gaan in de vakantie. Deze vakantie draait Goosebumb 2 bij bioscoop Lido. Een avontuurlijke en grappige familiefilm waarbij Halloween tot leven komt. Vanaf 9 jaar: griezelen maar!

Halloweenmiddag in de Sterrentuin
Woensdag 24 oktober: griezel mee in de Sterrentuin in Leiderdorp!

Halloween bij Drievliet
In de herfstvakantie is ook Familiepark Drievliet geopend, maar durf jij te gaan? Het ziet er namelijk een beetje anders uit dan normaal. Nogal griezelig zeg maar. Maar ook vrolijk hoor! 

Thuis in halloweensfeer!
We tippen je graag deze knutselvoorbeelden. Ook leuk zijn deze creepy Halloweensnacks!Griezelse!

PS: Mist er nog een griezelfeest voor kids in onze Uitagenda? Mail em dan naar leiden@kidsproof.nl.