Tips voor kinderuitjes in de voorjaarsvakantie!

30 januari 2020
Lees onze tips voor leuke kinderactiviteiten en uitjes in de voorjaarsvakantie 2020 in en om Leiden! De krokusvakantie is een heerlijke tijd om eropuit te gaan met het gezin.
Tips voor de voorjaarsvakantie in en om Leiden
Leuke kinderactiviteiten in de voorjaarsvakantie 2020!
Het is (bijna) voorjaarsvakantie in en om Leiden! Wat is er toch weer veel te beleven in onze Leidse regio! Van een leuke kinderactiviteiten in een museum tot op kraamvisite bij net geboren lammetjes (bij kinderboerderij Merenwijk zijn de eerste al geboren!). Op Kidsproof vind je heel veel leuke tips om er een heerlijke vakantie van te maken! Hieronder zie je vast een aantal van onze favoriete vakantie-uitjes met kinderen. Ontdek planeten en sterren
Rijksmuseum Boerhaave in Leiden is superleuk voor het hele gezin! In de vakantie kun je aan de slag met planeten en sterren. Knutsel je eigen mini-kosmos, een prachtige lampion met twinkelende sterrenbeelden en nog veel meer! 

Vind de lente in Meijendel
Ga op zoek naar de lente in Meijendel met de leuke lentespeurtocht van De Tapuit, bezoekerscentrum Dunea. Speur mee naar vogels, klimbomen, jonge blaadjes en veel meer. En lekker klimmen in het Monkeybos natuurlijk! Goed aan te rijden vanaf Leiden.Vakantie bij Volkenkunde
Vanaf 15 februari is de tentoonstelling EEN ZEE VAN EILANDEN te zien in Museum Volkenkunde. Kom deze vakantie Hawaiiaans dansen, maak je eigen navigatiekaart én werk mee aan een kunstwerk van plastic flessen!

Naar Museum De Lakenhal
Ontdek de rijke geschiedenis van Leiden in Museum De Lakenhal! Verspreid door het museum vind je 13 lades met interactieve opdrachten, er is een familierondleiding én je kunt zelf aan de slag in het Open Atelier. Leuk!


Lammetjes!
Het is voorjaar... dus worden er weer volop lammetjes geboren! Heb jij ze al gezien? Wij hebben op een rij gezet waar je ze kunt zien en knuffelen. Altijd leuk!Buiten spelen
Of het nu mooi weer is of niet: wij zijn dól op buiten- en natuurspeeltuinen. We hebben 10 héle leuke in Leiden en omgeving op een rij gezet. Heel veel speelplezier!

Lekker de beest uithangen!
Kom in de voorjaarsvakantie naar KidsZoo in Noordwijkerhout en leef je helemaal uit! Doe mee met de gratis speurtocht, rust even uit en ga knutselen of ga discodansen met Leo de Leeuw! Strike en gratis snacks!
Kom in de vakantie bowlen bij Lucky's Bowling in Warmond. Terwijl jij je strikes gooit, zie je op de enorme video wall prachtige beelden van San Fransisco of waan je in de jungle... En je kunt ook nog spelen in de speciale binnenspeeltuin! TIP: boek onder vermelding van KidsproofLeiden en krijg een GRATIS borrelsnack!

Voor klimgeiten
Boulderen is het klimmen van allerlei routes zonder touwen en gordels. Super tof! Ontdek het oplossen van deze puzzels zelf in de voorjaarsvakantie bij Boulderhal Kunststof in Leiden. Met €2,- Kidsproof korting (dus zeg even dat je via Kidsproof komt!).Bloemenweek in het zwembad
Bij Zwembad Het Wedde zijn er spetterende activiteiten met thema Bloemenweek! Doe mee met de bloembollenrace, vaasjes vullen en lekker in het zonnetje zitten!

Jump around!
Wat is Jumpin' Noordwijk een fijn groot overdekt trampolinepark voor grote én kleine kids! Vol gave trampolines, interactive jump, ninja parcours, airtrack freerun parcour en voor de kleintjes een speciale playzone. En 2 Formule 1 Racesimulatoren!

 
Meer tips om eropuit te gaan in de vakantie? In onze Uitagenda hebben we nog veel leuke kinderuitjes en kinderactiviteiten voor de voorjaarsvakantie voor je op een rijtje gezet! Daar kun je alle vakantie-uitjes voor kinderen/gezinnen in en om Leiden per dag bekijken.

Fijne vakantie!

Tamara & Jantine - Kidsproof Leiden

PS: nieuw op onze site? Klik dan eerst even naar onze homepage om een goed beeld te krijgen van wat je hier allemaal vindt. Volg ons ook op Facebook en meld je aan voor onze nieuwsbrief: zo blijf je altijd op de hoogte van de leukste en nieuwste tips om eropuit te gaan met je kinderen!

Mis je iets op de site mail ons dan: leiden@kidsproof.nl