Dans, musical en theater!Terug naar het overzicht

Peuterdans, klassiek ballet, streetdance, tapdance, kindertheater.. het kan bij BplusC!

De dansafdeling van BplusC is een volwaardige dansschool waar iedereen terecht kan: van jong tot oud, van beginner tot gevorderd. 

Je kunt danslessen volgen in Leiden en Voorschoten. Instromen bij jaarcursussen is het hele jaar door mogelijk. Kom gerust langs voor een gratis proefles!

Een aantal voorbeelden van het enorme aanbod:

Peuterdans (vanaf 2 jaar)
Lekker huppelen, springen en dieren uitbeelden. Welke peuter vindt dat niet leuk? In deze cursus is het de bedoeling dat je kleintje plezier heeft en zich vrij voelt om te dansen in een omgeving die minder vertrouwd is dan thuis. Er is ook een peuterdans van 3-4 jaar.

Kindertheater (vanaf 6 jaar)
Na zes maanden een echte musicalproductie op de planken zetten, dat is de uitdaging van deze cursus! Musical betekent zingen, dansen en toneelspelen, dat ga je dus ook allemaal doen in de lessen. Met als beloning aan het eind van de cursus een groot applaus van het publiek! 

Urban Dance/Street/Hiphop (8-12 jr)
In deze cursus dans je op hiphop- en R&B-muziek, en leer je veel leuke danscombinaties. Je oefent je spierkracht en soepelheid. En je leert coole breakdancemoves en gaat freestylen (dansen in je eigen stijl met je eigen moves)!

Over BplusC
BplusC staat voor Bibliotheek plus Centrum voor kunst en cultuur. Hier kun je in de hele regio heel veel cursussen doen op het gebied van dans, theater, musical, muziek, beeldende kunst en nog veel meer.

Kijk via de button op de website van BplusC voor alle ins&outs van de cursussen!

Tip: ga met 3D printers aan de slag in het i-Lab!


Foto's van Henk Aschman

 

BplusC

Verschillende locaties in de regio
Openingstijden Kijk op de website voor het lesrooster, klik door via de roze button! Prijs Kijk op de website voor de kosten van de verschillende cursussen, klik door via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wat kan er nog wel?

Wat kan er nog wel?

In verband met het Coronavirus zijn de meeste activiteiten de komende tijd geannuleerd. Zo jammer! Op Kidsproof houden we zo goed mogelijk bij wat nog wel kan en delen we uit én thuistips!

Lockdown activiteiten voor uit en thuis