Musical- en TheaterlesTerug naar het overzicht

Wil jij ook acteren, dansen en/of zingen? Ga op musical- of theaterles bij het Jeugdtheaterhuis!
Kun je niet stilzitten als je muziek hoort en ben je het gelukkigst als je kunt zingen, acteren en dansen? Bedenk jij de spannendste verhalen of ben je al een acteur of actrice in de dop? Dan ben je bij het Jeugdtheaterhuis aan het goede adres!

Theater- en musicalles  S (4 - 6 jaar)
Toneelspelen, dansen, zingen en vooral veel plezier hebben! Voor kinderen, die de hele dag door verhaaltjes bedenken en willen optreden.

De nieuwe lesreeks (10 lessen) voor 4 t/m 6 jaar start op 1 februari! Een keertje proberen? Doe dan mee met de eerste les op woensdag 1 februari 2023 van 13:45 -14:30 uur. Je hoeft je hiervoor niet op te geven, kom op tijd en kijk en/of doe mee! 

Theaterles M (7 - 9 jaar en 10 - 12 jaar)
Ontdek hoe je samen met anderen en veel fantasie een toneelstuk kunt verzinnen, maken, spelen en kunt overbrengen op het publiek.

Theaterles L (10 - 12 jaar)
Hier staan spelplezier en verbeeldingskracht centraal en leer je alles over het spelen van een rol, een goede opbouw van een verhaal en nog veel meer. 

Aan het einde van het seizoen wordt er afgesloten met een presentatie op het grote toneel voor publiek.

Wil je kennismaken met het Jeugdtheaterhuis en zelf ervaren hoe de Theater-en Musicallessen zijn? Doe dan mee met de gratis proeflessen

Het Jeugdtheaterhuis is ook actief in Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Capelle aan den IJssel, Gouda, Krimpen aan de Lek en Maassluis

Klik voor alle lessen, het aanmelden voor de proeflessen en het inschrijven op de roze button.

Bekijk onze Uitagenda voor leuke uitjes, activiteiten en evenementen!

Stadsgehoorzal

Breestraat 60
Leiden
Prijs Zie de website voor meer info Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de mei- en zomervakantie. Kijk snel!

22 x op kamp met en zonder overnachten