kinder-theater.nlTerug naar het overzicht

Theater Fantast maakt super leuke, kleurrijke en levendige kindervoorstellingen door heel Nederland!
Poppenkast en kindertheater is het specialisme van Theater Fantast. 

Met ruim 30 jaar aan theaterervaring, veel enthousiasme en een feilloos gevoel voor interactie spelen ze op (bijna) elke locatie. Ze zijn dan ook door heel Nederland en Belgie te boeken met hun poppenkast- en kindertheatervoorstellingen.

Wat je in de voorstellingen ziet zijn prachtige poppen (van manshoog tot heel klein), een acteur, soms een beetje magie, liedjes en muziek. En natuurlijk brengen ze een schitterend groot decor mee, goede verlichting en kraakhelder geluid.

Wil je meer weten? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan. Ook vind je hier een overzicht van de verschillende voorstellingen.

Tip: wil je op de hoogte blijven van leuke activiteiten bij jou in de buurt? Schrijf je dan nu in voor onze gratis Nieuwsbrief!

kinder-theater.nl


Openingstijden In overleg, op afspraak door heel Nederland. Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

24 x op kamp met en zonder overnachten