Kinderboerderij MerenwijkTerug naar vorige pagina

  • Kinderboerderij Merenwijk
  • Kinderboerderij Merenwijk
  • Kinderboerderij Merenwijk
  • Kinderboerderij Merenwijk
Parkzicht 100,2317 RH Leiden
Op kinderboerderij Merenwijk in Leiden vind je koeien, schapen, pony's, konijnen, knaagdieren en kippen.

Hoera! Er zijn nét kleine geitjes geboren bij Kinderboerderij Merenwijk! Kom zeker even langs om ze te knuffelen, zo schattig! Ook de kalfjes natuurlijk. Lief!

Kinderboerderij Merenwijk is echt een hele grote kinderboerderij waar van alles te doen is. Dieren kijken en aaien natuurlijk. Maar je kunt ze ook voeren. Elke dag worden de dieren om 8.00 uur en 15.00 uur gevoerd. Kinderen die willen helpen, kunnen dit vragen aan een dierenverzorger. Op het erf staan 2 voerautomaten. Voor € 0,50 kan je met je kind de eenden of kippen voeren. Als je nog oud brood hebt thuis kun je dat ook meenemen en afgeven aan een van de dierenverzorgers.

En elke woensdagmiddag van 13.00 tot 14.30 uur kunnen kinderen ponyritjes maken onder begeleiding van een dierenverzorger. Een ritje kost € 2.

In het bezoekerscentrum Weidezicht op het erf van de kinderboerderij staan boeken voor jong en oud. Daar zijn ook een kleurhoek voor kinderen, (invalide-) toiletten en een verschoonruimte voor baby's. Openingstijden: dagelijks van 8.00 tot 16.30 uur. Ook worden hier leuke activiteiten georganiseerd. Houd hiervoor onze uitagenda in de gaten.

In theehuis de Trotse Pauw kun je een kopje koffie drinken of iets eten. Bij mooi weer op het terras natuurlijk! Naast het theehuis bevindt zich de speeltuin. Deze is gemaakt van duurzame materialen en is geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Deze leuke gezellige kinderboerderij ligt in het Merenwijkpark in Leiden. Echt een keer komen kijken!

Tip: klik door voor nog veel meer leuke eropuitjes in en om Leiden!

Tip: wist je dat Kidsproof je ook via Facebook op de hoogte houdt van de leukste kinderactiviteiten? Like ons nu en blijft op de hoogte!

  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Kinderboerderij Merenwijk
Parkzicht 100
2317 RH Leiden

Naar de website Direct mailen
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!

Méér leuke tips & adressen: