icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Op expeditie met OmniversumTerug naar het overzicht

Ga mee op expeditie in Omniversum! Geniet van de mooiste films en avonturen op de enorme koepel.
Wat doe jij deze zomer? Ga je wilde beren spotten in Canada of zwemmen met schilpadden? Wat dacht je van whale watching, of wordt het een expeditie naar de Zuidpool? Beleef de mooiste avonturen in Omniversum in Den Haag!

Deze zomer draaien voor natuurliefhebbers diverse prachtige films zoals Antarctica, Oceans, Turtle Adventure en Wild Canada.

Antarctica
Antarctica is een mysterieus land. Afgelegen, vijandig, en vrijwel onbewoond. Het is de koudste, droogste en winderigste plek op aarde, omringd door de ruwste oceanen. Er kan bijna niets op deze plek leven, maar toch gedijen hier vreemde en wonderlijke wezens in grote getalen. En het meest opmerkelijke: wat hier gebeurt heeft invloed op ons allemaal. Zeehonden, slakken, zeeolifanten, koddige pinguïns en zeeluipaarden: je ziet ze allemaal!

Oceans, our blue planet
Ga mee met BBC Earth op ontdekkingsreis over de zeven zeeën van onze planeet. Er valt nog zoveel te zien en te ontdekken in onze oceanen. Kom oog in oog met dolfijnen en zee-otters, ingenieuze lipvissen en intelligente octopussen en yetikrabben die de show stelen in deze prachtige natuurdocumentaire.

Turtle Adventure
Turtle adventure is het bijzondere verhaal van de Australische groene zeeschildpad Bunji. Tijdens haar spannende avonturen ontmoet Bunji allerlei buitengewone bewoners van de zee zoals vrolijke clownvissen, enorme walvissen en stoere haaien. Volg de wereldreis van dit dappere en lieve diertje op het reusachtige koepelscherm!

Wild Canada
Het Great Bear Rainforest vormt de thuisbasis voor zowel grizzlyberen, wolven, zeeotters en bultruggen, maar ook voor de zeldzame Spirit beer. Samen met de First Nations-volkeren leven ze al duizenden jaren in dit eeuwenoude landschap waar bergen en mistige regenwouden spiegelen in kristalheldere meren. Verborgen voor de buitenwereld, is het een van de wildste, onaangetaste plekken op aarde.

Omniversum is een favoriet uitje. De koepelvullende filmvertoning maakt het écht een beleving, je wordt helemaal meegenomen in de film. Spannend én leuk voor kinderen! Omniversum adviseert ouders altijd zelf een inschatting te maken of de film voor hun kind(eren) geschikt/leuk is. 

Omniversum

President Kennedylaan 5
2517 JK Den Haag
Openingstijden Klik op de roze button voor het programma Prijs zie website Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk de tips