Space ExpoTerug naar het overzicht

André Kuipers in spe opgelet: in Space Expo leer je echt alles over de ruimte en de
Bij Space Expo in Noordwijk ga je de ruimte beleven. Je maakt een reis langs planeten en de vele melkwegstelsels. Hoe ziet een raket er van binnen uit? Wat gebeurt er bij een lancering? Alles over de ruimte en de ruimtevaart komt aan bod! En alles heel begrijpelijk voor kinderen.

Van de allereerste technieken achter de ruimtevaart tot de allerlaatste missie van André Kuipers. Over deze beroemde Nederlandse astronaut is zelfs een speciale tentoonstelling ingericht!

Digitale gids
In het museum hangen uiteraard bordjes met tekst en uitleg, maar je kunt bij de kassa ook een ‘digitale gids’ huren. Je krijgt dan een klein kastje met een koptelefoon. Door Space Expo hangen op diverse plekken nummers. De digitale gids vertelt je per opvolgend nummer alle ins outs over het betreffende onderwerp. Zo kom je nog veel meer dingen te weten!  

Space Train
Kinderen vanaf 9 jaar kunnen tegen een meerprijs met de Space Train een bezoek brengen aan ESTEC! Dit is de grootste vestiging van de Europese Ruimtevaartorganisatie ESA. Een ritje met de Space Train duurt ruim een uur. Je kunt vooraf helaas geen ritje reserveren. Vergeet niet een legitimatiebewijs mee te nemen!

Space Kids Party
Dit partijtje begint en eindigt op de maan! En daar willen je vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk bij zijn! Lees alles over het verjaardagsfeestje Space Kids Party.

Kijk voor meer informatie over Space Expo op de website via de roze button.

Tip: in de vakantie worden er leuke activiteiten georganiseerd. Houd hiervoor onze uitagenda in de gaten!

Space Expo

Keplerlaan 3
2201 AZ Noordwijk
Openingstijden Van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
In de schoolvakanties ook op maandag geopend. 

Op 5, 24 en 31 december om 15.00 uur gesloten.
Op 25 december en 1 januari gesloten.
Prijs Kinderen van 4 t/m 12 jaar € 8 pp. Volwassenen € 12 pp. Space Train toeslag € 6 pp. Let op legitimatiebewijs mee! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk de tips