Zomerlab TechnoLabTerug naar het overzicht

Een te gekke zomervakantie met TechnoLab. Heel veel keuze van middagworkshop tot projectweek! 4+
Tadaaaaa! Technolab heeft iets nieuws deze zomervakantie! Het Technolab Zomerlab! Kom jij ook ontdekken, programmeren, onderzoeken, ontwerpen en maken? De keuze is reuze!

Je kan meedoen aan een van de projectweken. Dan ben je van dinsdag tot en met vrijdag elke ochtend bij Technolab en kruip je in de huid van een programmeur, een uitvinder of een bioloog.

Je mag bijvoorbeeld aan de slag met alle programmeerbare apparaten die ze hebben. Een eigen bestuurbare auto of ander voertuig maken? Een eigen uitvinding werkelijkheid maken? Of op survival in de stad en meehelpen aan het vergroenen van Leiden? Het kan allemaal.

En past een projectweek niet in je planning? Dan kan je ook kiezen voor de middagworkshops à la carte voor kinderen van 4+, 7+ en 10+! Hierbij is er keuze uit wel negen verschillende workshops! Van een eigen drone bouwen tot survivallen in de stad. Van een workshop stoepplantjes in de Hortus tot het ontdeklab waar al je zintuigen verrast worden.

Kom jij ook programmeren, groen doen of uitvinden bij Technolab deze zomer?
Voor meer info en inschrijven check de website via de roze button.

Technolab Leiden

Bètaplein 28
2321KS Leiden
Openingstijden zie website voor data Prijs €100 voor de hele week (4x 2,5 uur)
Losse workshop €20
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer in de polder!

Zomer in de polder!

De zomer is een druk seizoen voor de boeren én de natuur in het Land van Wijk & Wouden. Lees onze special met toffe tips en geniet mee met het boeren buitenleven!

Ontdek het boerenleven