Een feestje tussen vogelsTerug naar het overzicht

Met een spannende speurtocht ga je langs de grootste en gevaarlijkste vogels in Avifauna!

Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar Avifauna! Wat is de grootste en wat de gevaarlijkste vogel van Avifauna? En hoor jij het verschil tussen een uil en een roofvogel die overvliegt? 

Je kunt zelf de Lori’s voeren en kijken bij het voeren van de pinguïns en pelikanen. Uitgevogeld? Leef je dan lekker uit in de reusachtige speeltuin. Je feestje is compleet met een feestelijke lunch en verrassing voor jullie allemaal (Timo Toekan arrangement)!

Kies één van de drie arrangementen en maak je feestje compleet met een rondvaart (Barend de Zeearend arrangement) of een bezoek aan het zwembad (Sjaan de Pelikaan arrangement). 

Meer weten over de arrangementen voor je kinderfeestje in Avifauna? Klik dan op de roze button en bezoek de website.

Tip: Wil jij elk jaar een feestje tussen de dieren? Kijk dan in ons overzicht van kinderfeestjes en zoek de leukste uit!

Avifauna

Hoorn 65
2404 HG Alphen ad Rijn
Openingstijden Kinderpartijtjes zijn alleen te boeken in het hoogseizoen  Prijs Timo Toekan arrangement: €13,95 per persoon Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen!

De scholen zijn weer van start! En dus gaan ook de clubjes weer beginnen. In onze special vind je leuke tips én fijne nazomeruitjes. Veel plezier!

Proeflessen en nazomeruitjes