Lekker uit vanuit huisTerug naar het overzicht

zondag 18 april
Een hele dag, midweek of weekend onbeperkt genieten van Virtual Reality deze vakantie!
Het Virtuorium aan de Breestraat in Leiden is het Virtual Reality centrum in Leiden. Nu huur je de VR brillen voor thuis!

Het thuispakket is razend populair tijdens de vakanties, wees dus snel als je een VR set voor thuis wilt boeken! Dat kan een dag, weekend, midweek of zelfs voor een hele week. Ook leuk tijdens een kinderfeestje thuis! En je kunt het ook met borrel-pakket te reserveren.

Met Virtuorium Thuis haal je een andere realiteit in huis waar je met het hele gezin lekker mee bezig kunt zijn. Je zet de VR bril op en samen met je kind verdedig je het elven dorp tegen aanstormende orks. Je stapt in de ring en nu kun je ineens wel winnen van je vader, in Virtual Reality is immers iedereen gelijk. Lekker ritmisch bezig zijn in Beatsaber. Genieten van de natuur hangende aan een rotswand. Het kan allemaal.

Het Virtuorium thuispakket bevat twee VR sets waar jullie uitgebreid mee kunnen spelen. Met meer dan twintig spellen is er altijd iets leuks te doen, met zijn tweeën tegelijk spelen is natuurlijk nog eens extra leuk.

Dat wordt een hartstikke leuke vakantie. Boek snel en het pakket komt naar je toe.

Het Virtuorium

Breestraat 51
2311 CJ Leiden
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ga je mee op kamp?

Ga je mee op kamp?

Je vervelen in de vakantie? Niet tijdens een van de toffe vakantiekampen. Sportief, technisch, dichtbij of wat verder weg, met of zonder overnachting....de mogelijkheden zijn eindeloos!

Supertoffe zomerkampen voor kids