Ponyritje in MerenwijkTerug naar vorige pagina

  • Ponyritje in Merenwijk
  • Ponyritje in Merenwijk
Parkzicht 100,2317 RH Leiden
Op kinderboerderij Merenwijk kun je iedere woensdagmiddag een ponyritje maken!

Dit is echt een hele grote kinderboerderij waar van alles te doen is. Elke woensdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur kunnen kinderen ponyritjes maken onder begeleiding van een dierenverzorger. Een ritje kost € 2,-.

Verder dieren kijken en aaien natuurlijk. Maar je kunt ze ook voeren. Elke dag worden de dieren om 08.00 uur en 15.00 uur gevoerd. Kinderen die willen helpen, kunnen dit vragen aan een dierenverzorger. Op het erf staan 2 voerautomaten. Voor €0,50 kan je met je kind de eenden of kippen voeren. Als je nog oud brood hebt thuis kun je dat ook meenemen en afgeven aan een van de dierenverzorgers.

In het bezoekerscentrum Weidezicht op het erf van de kinderboerderij staan boeken voor jong en oud. Daar zijn ook een kleurhoek voor kinderen, (invalide-) toiletten en een verschoonruimte voor baby's. Openingstijden: dagelijks van 8.00 tot 16.30 uur. Ook worden hier leuke activiteiten georganiseerd. Houd hiervoor onze uitagenda in de gaten.

In theehuis de Trotse Pauw kun je een kopje koffie drinken of iets eten. Bij mooi weer op het terras natuurlijk! Naast het theehuis bevindt zich de speeltuin. Deze is gemaakt van duurzame materialen en is geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Kinderboerderij Merenwijk ligt in het Merenwijkpark in Leiden.

Tip: klik door voor nog veel meer leuke eropuitjes in en om Leiden!

Tip: wist je dat Kidsproof je ook via Facebook op de hoogte houdt van de leukste kinderactiviteiten? Like ons nu en blijft op de hoogte!

  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Kinderboerderij Merenwijk
Parkzicht 100
2317 RH Leiden

Naar de website Direct mailen

Openingstijden

Iedere woensdagmiddag, 13.30-14.30 uur.

Prijs

€2,- voor een ritje
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!

Méér leuke tips & adressen: