SingspireTerug naar het overzicht

Laat jouw stem horen! Bij Singspire krijg je met veel plezier zangles van professionele zangcoaches.
Bij Singspire, praktijk voor Vocal Coaching in Oegstgeest kunnen kinderen en volwassenen terecht voor zanglessen, workshops en kinderfeestjes.

Wil je graag zingen, maar vind je het nog een beetje eng? Dan ben je bij Singspire aan het juiste adres! Ze gaan jou met de juiste zangtechnieken en persoonlijke begeleiding leren dat zingen superleuk en ontspannend is. Daarnaast helpt het je enorm bij je zelfvertrouwen en leer je jezelf te accepteren zoals je bent. Eigenaar Willemijn van Helden: “Wij zijn professioneel opgeleide zangcoaches met een passie voor mensen. Wij vinden dat iedere stem, oud of jong, gehoord mag worden.”

Singspire biedt naast privé-coaching ook groeps-coaching. Zo zijn er cursussen in Songwriting, Kids Vocal Coaching (4+) en Zing op Schoot (1+). Singspire is gevestigd in het voormalig clubgebouw van het ASC in Oegstgeest aan de Duivenvoordestraat 1.

Meer informatie vind je op de website van Singspire via de roze button.

Tip: Wist je dat je in Leiden heel goed eropuit kan? Bekijk eens onze verzameling aan kindvriendelijke musea, theaters, (indoor)speelplaatsen en activiteiten in en om Leiden en ontdek hele gezellige familieuitjes het hele jaar door!

Singspire

Duivenvoordestraat 1
Oegstgeest
Openingstijden klik op de roze button voor meer info Prijs Kids Vocal Coaching
Prijs per les: vanaf € 12,86,-
Totaalprijs voor 14 lessen: vanaf € 180,-

Zing op Schoot
Prijs per les: vanaf € 9,-
Totaalprijs voor 14 lessen: vanaf € 180,-
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Halloween in en om Leiden

Halloween in en om Leiden

Lekker griezelen met je kinderen! We hebben leuke Halloween tips op een rijtje gezet in onze Uitagenda. Veel griezelplezier!

Halloween met kinderen