5x meivakantie tips in regio Nijmegen

1 mei 2021
Als moeder van drie zoons ben ik altijd op zoek naar leuke plekjes en activiteiten om met kinderen te ontdekken. Voor de meivakantie deelde ik 5 leuke tips in huis-aan-huis-magazine Hallo! Nijmegen. Nieuwsgierig geworden? Lees gauw verder!
5 meivakantie tips in regio Nijmegen - Hallo Nijmegen

1. Voorjaarsspeurtocht

Rond de Bisonbaai kun je lekker struinen met de Oortjeshekken voorjaarsspeurtocht. Haal deze voor je gaat wandelen op bij het To Go punt. Als alle vragen beantwoord zijn, krijgen de kids een kleine verrassing.



2. Theater bij je thuis

Theatergroep Kwatta pakt uit met een nieuwe theaterbeleving in je huiskamer: Donderbuikjes theater-tv (4+) Hoewel deze voorstelling specifiek voor het scherm gemaakt is, is het vooral de bedoeling om lekker mee te bewegen, lachen en zelfs brullen! En wist je dat ze ook nog twee andere voorstellingen hebben, Zoek (8+) een hoorspel en Even Niet (6+).



3. Wandelen met kinderen in regio Nijmegen

Wij zijn dol op wandelen met de kinderen. Boffen wij even met al die prachtige natuurgebieden in onze regio. Zo gingen wij laatst naar Landgoed Mookerheide en hebben daar de ‘Twee schansen route’ gelopen. In onze rubriek Eropuit/Natuur verzamelen we al die leuke plekjes om te wandelen.



4. Online Escapegame

In de gratis online escapegame van Geldersch Landschap & Kasteelen krijg je opdrachten zoals je ze ook in een escaperoom zou kunnen krijgen. Je hoeft deze keer niet te ontsnappen, maar probeer zo snel mogelijk de code te kraken. Deze escapegame is geschikt voor het hele gezin.



5. Meivakantie Bucketlist

De meivakantie zal in deze coronatijd anders zijn dan normaal. Download op de website van Kidsproof Nijmegen de Meivakantie Bucketlist en kies elke dag één echte highlight. Fijne vakantie!


Al deze leuke uitjes lees je ook in de mei-editie van het huis-aan-huis magazine Hallo! Nijmegen!

Groetjes, Esther



Naar de website