Kidsproof Beweeg- en Leesbingo

7 januari 2021
Tussen de schoolopdrachten door of daarna even zin in een beweegspelletje of lekker lezen? Doe mee met de Beweegbingo én Leesbingo van Kidsproof! Ga dansen in de woonkamer, een hinkelbaan maken of ondersteboven een boek lezen. Alle gekheid op een stokje! Zo wordt bewegen en lezen vast nog veel leuker!
Kidsproof beweeg- en leesbingo
BINGO! Tijdens de Beweegbingo en Leesbingo van Kidsproof moet je opdrachten uitvoeren om jouw bingokaarten vol te krijgen. Trek zo snel mogelijk elkaars sokken uit, maak kikkersprongen door de tuin en lees een boek op je bureau. Zomaar even wat leuke opdrachten die je in de bingo's zult tegenkomen. 

Lekker gek en actief. Dat kunnen we wel gebruiken tijdens deze dagen! Doe jij ook mee? 

Beweegbingo met opdrachten
Beweegbingo zonder opdrachten
Download beide afbeeldingen, print en knip ze uit en dan kan de Beweegbingo beginnen. Voor de lege bingokaart kun je zelf opdrachten bedenken. Speel verstoppertje in huis, lak de nagels van je vader of doe boodschappen voor de buurvrouw! Wie heeft als eerste de bingokaart vol?

Heb je de Beweegbingo al gespeeld? Dan is het tijd voor de Gekke Leesbingo! Download beide afbeeldingen, print de afbeeldingen en knip ze uit! Voor de lege bingokaart kun je zelf weer leesopdrachten bedenken. Lees een boek tussen alle kussens, onder de tafel of met je moeders leesbril op? Veel leesplezier! 

Leesbingo met opdrachten

Leesbingo zonder opdrachten


Veel beweeg- en leesplezier!

Liefs, Esther

Tijdens de coronacrisis vind je in onze blogs allemaal handige lijstjes met leuke thuistips, in onze uitagenda vind je een overzicht van alle activiteiten die op een specifieke dag te doen zijn en in onze Eropuit-categorie vind je nu alle tips voor thuis & uit die je elke dag kunt doen.