Leuke tips voor lieve en stoere kinderjurken

2 april 2018
De lente is begonnen! Hét moment voor het aanvullen van de garderobe van je dochter met superleuke, lieve of stoere jurken! Voor elk type meisje is er echt een ruime keuze aan jurken. Of je nu gaat voor een nette feestjurk of voor een jurk waarin je lekker kunt buiten spelen en meer. Er is echt voor ieder wat wils.
Als je tegenwoordig kleding voor kinderen gaat kopen, sta je vaak verbaasd over hoe groot de keuze is. Zeker op het gebied van kinderjurken is de keuze echt enorm en is er voor ieder type meisje en elke gelegenheid wel een leuke jurk!

Kinderjurken heb je echt in allerlei vormen, kleuren, maten, merken en met verschillende prints. Voor ieder kind zijn er verschillende jurken te koop. Is je dochter juist stoer en pittig of juist heel erg meisjesachtig en gek op roze? Kies je dan meer voor een lieflijke look met veel roze of voor kies je juist voor een ruigere look met denim, hippe prints en coole details?

De leukste tips voor lieve en stoere kinderjurken hebben we even voor je op een rij gezet. Wedden dat je meisje gaat stralen met haar favoriete jurk aan?

Lieflijke kinderjurken
Voor echt meisje-meisjes zijn er honderden verschillende keuzes wat betreft kinderjurken. Heb je een feestje, een verjaardag of een familiedag? Kies dan voor een leuke feestjurk met lieflijke details. Deze jurkjes zijn vaak licht van kleur, zoals lichtroze, lichtblauw of lichtrood. Met een mooi vestje, een lichte maillot en een paar schattige schoenen kun je deze fijne feestjurkjes prima combineren. Voor een finishing touch vlecht dan ook nog even het haar in, draai twee knotjes of steek het op. Wedden dat ze eruit ziet als een beeldschoon plaatje! Wanneer je aan lieflijke kinderjurken denkt, kun je ook kiezen voor vintage jurkjes of retro kinderjurken. Het is niet alleen duurzaam om vintage een tweede kans te geven, maar je creëert ook een hele originele look bij je kind.



Stoere kinderjurken
Niet ieder meisje is gek op roze, franjes en zoete prints. Toch wil ook deze groep meisjes graag een jurk dragen, maar dan een lekkere stoere jurk waarin ze lekker kan bewegen en spelen. En wist je dat ook deze stoere kinderjurken tegenwoordig zoveel in de collectie zitten? Denk aan jurkjes van denim, lekker soepel katoen, zwart wit gestreepte jurkjes en donkere jurkjes met toffe prints zoals sterren, grafische prints en dierlijke prints. Met een stoer leren jasje, een spijkerjasje of een langer vest is dit echt superleuk te combineren. Met een paar stevige boots, een mooie veterschoon eronder is de stoere look helemaal compleet! Het grote voordeel van deze stoere kinderjurken is dat ze echt ieder moment van de dag gedragen kunnen worden: op een normale dag, maar ook tijdens kerst of een ander feest.



Het meest belangrijke bij het uitkiezen van een kinderjurk is dat jouw kind zich er comfortabel en fijn in voelt. Pas dan gaan ze de jurk ook echt dragen en stralen ze uit dat ze er happy in zijn!

Kinderjurken zijn er in diverse maten, merken en in verschillende prijsklassen. Wat dacht je van een jurk van Chaos and Order, Oilily, Babyface, Beebielove, Barbara Farber, Protest, Bellrose, Geisha en meer. Echt teveel om op te noemen.

Jurken.com is een handige site met een ruime keuze aan kinderjurken (bijna 4000 kinderjurken) die via verschillende websites online te bestellen zijn. Met een handig keuzemenu met maten, diverse merken en prijzen kies je in een handomdraai samen een mooie kinderjurk uit. En tegelijkertijd kun je ook voor jezelf een mooie jurk bestellen.

Veel plezier en succes met kiezen van een toffe nieuwe kinderjurk voor je dochter (kleindochter, nichtje of vriendinnetje)!