AZV De WaalstroomTerug naar het overzicht

Wil jij trainen om heel hard te kunnen zwemmen? Kom dan wedstrijdzwemmen bij De Waalstroom in Nijmegen!
Klaar voor de start. Af! Bij het startsignaal zwem je zo hard als je kunt in je eigen baan tegen andere zwemmers. Je zwemt zo hard mogelijk, waarbij je hoopt dat je de snelste bent. Dan ben je namelijk de winnaar van de wedstrijd!

Wedstrijdzwemmen gaat alleen niet vanzelf. Daarvoor moet je (hard) trainen. Trainen kun je komen doen bij Algemene Zwemvereniging De Waalstroom! Tijdens de trainingen doe je allerlei oefeningen, waarmee je de techniek verbeterd zodat je sneller kunt zwemmen tijdens de wedstrijden. Ook bouw je met de training een conditie op, want die heb je zeker nodig bij het zwemmen in een wedstrijd!

Bij deze vereniging gaat iedereen met een leuke manier om. Plezier, sportiviteit en respect zijn hierbij heel belangrijk! Zo kun je jezelf  sportief, mentaal en fysiek optimaal ontwikkelen!

Ook leuk: er worden ook zwemtrainingen gegeven voor een triatlon

Let wel even op: zwemdiploma B is vereist voor je kunt meedoen aan de trainingen!

Kijk voor nog meer informatie en de mogelijkheden om een keer mee te doen via de roze button gelijk op de site!

Kijk voor nog meer leuke clubjes in en rondom Nijmegen in onze categorie Clubjes!

AZV De Waalstroom

Planetenstraat 65
6543 VM Nijmegen
Openingstijden Kijk voor de actuele trainingstijden via de roze button gelijk op de site! Prijs Kijk voor de actuele kosten via de roze button gelijk op de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vier de herfstvakantie met deze toffe tips!

Vier de herfstvakantie met deze toffe tips!

(Bijna) herfstvakantie! Wat staat de Uitagenda bomvol superleuke herfstuitjes. Ik heb er alvast een aantal voor je op een rijtje gezet. Nu nog even kiezen samen met de kinderen!
Fijne vakantie!

20x herfstvakantie tips