icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

De KinderzaakTerug naar het overzicht

Ben je op zoek naar dans, yoga of prinsessenles? De Kinderzaak biedt je beweging, ontspanning en spel! 2+
Leonie Evers van de Kinderzaak biedt in Nijmegen, Oosterhout en Lent een enorm leuk aanbod aan cursussen dans en yoga voor kinderen. Al vanaf 2 jaar oud kunnen kinderen deelnemen.

Een greep uit het dansaanbod:
Peuterdans (2,5 tot 4 jaar)
Dansen in een fantasieverhaal! Na een warming up, volgen er korte dansjes waarbij fantasie, grove en fijne motoriek gestimuleerd worden. Tijdens de eerste les mag je met je kind mee en kijken langs de kant(soms is een 2e les ook nog nodig). De laatste les is een kijkles. De andere lessen zijn alleen met de kinderen. Er is ook kleuterdans (4-6 jaar).

Peuteryoga (2 tot 4 jaar)
Vrolijke lessen vol peuterpret en bewegingsplezier, gericht op het contact tussen ouder en kind. Binnen dit avontuur wordt op een speelse manier aandacht besteed aan de ademhaling, motoriek en de zintuigen. Na de les diksap/thee met koekjes en even nakletsen over de les terwijl de kindjes met elkaar verder spelen.

De Kinderzaak biedt ook lessen dreumesdans (vanaf 1,5) jaar, kleuterdans (vanaf 4 jaar) of een prinsessenles (vanaf 5/6 jaar). In deze prinsessenles kun je dansen met een toverstokje in je mooiste prinsessenjurk in een heus sprookje.

Klik voor meer informatie hierover op de roze button.

Tip: Binnenkort jarig? Vier ook je dansfeestje bij de Kinderzaak!

De Kinderzaak


Nijmegen
Openingstijden Kijk voor actuele lestijden op de website.

Prijs Voor kosten voor de diverse cursussen, zie de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

Zes weken zomervakantie. Lekker veel tijd om leuke dingen te doen dus. Voor de nodige inspiratie vind je hieronder een aantal top-uitjes uit het hele land. Speciaal voor de zomervakantie 2021. Genieten maar!

Alle uitjes op een rijtje!