LUX Nijmegen in huisTerug naar het overzicht

LUX Nijmegen brengt het filmtheater naar huis met de online filmzaal van Picl!
LUX Nijmegen is tijdelijk gesloten i.v.m. het Coronavirus, maar wist je dat je met Picl de nieuwste arthouse-films ook lekker thuis kunt bekijken? 

Picl is een online filmzaal voor mensen die van Nederlandse cinema en arthouse films houden. Er zijn ook superleuke films voor kids te zien. Zit jij er al klaar voor? Mét een bak popcorn op schoot natuurlijk. Kijk bijvoorbeeld naar Calamity, winnaar van de juryprijs voor beste kinderfilm van Cinekid 2020. Of naar Yakari, een spectaculaire animatiefilm over het kleine Sioux jongetje Yakari. Bekijk het hele aanbod op de website. Veel kijkplezier!

Picl werkt eenvoudig via je laptop, tablet, telefoon of tv. Om een film via Picl te kunnen kijken, maak je eenmalig een account aan op Picl. Inloggen, betalen en kijken maar!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuke tips en inspiratie!

LUX Nijmegen

Mariënburg 38-39
6511 PS Nijmegen
Prijs Klik voor kosten door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hemd van je live talkshow 6+

Hemd van je live talkshow 6+

Lindenberg Cultuurhuis presenteert dé online talkshow voor kinderen met absurdistische sketches en typetjes. Met talkshowhost Marei en televisiekok Chef Koek bespreek je het nieuws van de week in 20 minuutjes. Dat wordt lachen! Een superleuke voorstelling van De Hete Brij!

Reserveer online je ticket!