icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Museumfans opgelet!Terug naar het overzicht

Museumkids.nl is dé plek voor museumfans en hun (groot-)ouders met o.a. games en tips voor museumbezoek.
Wat doe jij met je kinderen op een vrije dag? Al eens aan een museumbezoek gedacht?

Er zijn musea voor doeners, voor dromers, voor denkers en dus ook voor jullie. Je vindt ze allemaal op museumkids.nl. De museuminspecteurs hebben de leukste en meest interessante musea beloond met goede cijfers en vertellen je waar ze over gaan. In de agenda staan de leukste museumactiviteiten, op leeftijd en op categorie. Zo kun je zelf makkelijk kiezen.

Schuilt in jouw kind ook een museuminspecteur? Download dan de museuminspecteurs app en beantwoord na jullie bezoek samen de vragen. Zo geniet je nog even na van je museumbezoek en jouw kind maakt als museuminspecteur kans op mooie prijzen. Je leest er alles over op de website. Klik even door via de websitebutton voor meer info.

Museumkids.nl is een initiatief van Museumvereniging en brengt kinderen op speelse wijze in aanraking met de musea in Nederland. Het primaire doel is het stimuleren van de interesse en bezoek van kinderen aan musea, zowel online als offline.

Museumkids


Nederland
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!