Urban Jungle feestjeTerug naar het overzicht

Wil je een origineel kinderfeestje? Ga dan donuts toppen en dansen bij De Wit Wasserij Donuts & Bar!
Op zoek naar een origineel feestje? Bij De Wit Wasserij Donuts & Bar kun je donuts toppen en dansen tussen de wasmachines. Hoe cool is dat?

Je kunt kiezen uit twee feestjes:

Feestje 1: Een uurtje donuts toppen met de gekste toppings. De tafel is prachtig in stijl versierd en er is genoeg ranja. 

Feestje 2: Bij binnenkomst krijg je een heuse cocktail en kunnen cadeautjes worden uitgepakt. Daarna een uurtje donuts toppen en lekker dansen op de muziek die je wilt. Alles natuurlijk in stijl, mooi versierd met discobal en goede feestverlichting.

Terwijl je als ouders geniet van een heerlijke kop koffie, zal dit feestje volledig begeleid worden door de medewerkers van De Wit Wasserij Donuts & Bar.

Klik voor meer info over deze leuke feestjeslocatie via de roze button door naar de site. Neem telefonisch contact op voor overleg over het feestje.

Kijk ook eens in onze eropuit rubriek voor leuke uitjes met kinderen.

De Wit Wasserij Donuts & Bar

Hertogstraat 5
6511 RV Nijmegen
Openingstijden In overleg Prijs Klik voor info over tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke kindervoorstellingen

Leuke kindervoorstellingen

Hoera, Lindenberg Cultuurhuis heeft de deuren weer geopend! In juli en juli hebben ze mooie jeugdvoorstellingen voor jullie in petto. Met o.a. Echt wel! (4+), Tuimel & Bounce (3+) en Werktuig (8+). Een superleuk theateruitje!

Reserveer je tickets!