Dans- of toneelfeestjeTerug naar het overzicht

Met Marcella Moves vier je een spetterend kinderfeestje in het Danslokaal in de Honig of bij je thuis!
Dansen, toneelspelen, paraderen over de catwalk in je zelfgemaakte outfit, een dansclip opnemen met je vriendjes en vriendinnetjes of lekker gek doen in een lipdub; de tijd vliegt voorbij tijdens je kinderfeest bij Marcella Moves!

Als je een échte smulkont bent, is het te gek om je eigen cupcakes te versieren en op te smullen in de pauze! Marcella denkt graag mee om het feestje voor de jarige tot een ultieme beleving te maken. Dat kan in je eigen achtertuin of op een (zelfgekozen) locatie.

Met of zonder voorstelling voor alle ouders aan het einde; je kan het zo bont maken als je wilt!

Nieuwsgierig geworden? Klik via de roze button gelijk door naar de site voor meer informatie over alle kinderfeest pakketten!

Tip: op onze site vind je ook leuke clubjes voor kinderen!

Marcella Moves educatieve en creatieve projecten


Nijmegen
Openingstijden In overleg Prijs Afhankelijk van hoe je het feestje gaat vieren; neem contact op met Marcella voor de mogelijkheden. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Samen houden we de buurt schoon!

Samen houden we de buurt schoon!

In een schone buurt wordt minder snel nieuw afval in de openbare ruimte gegooid. Wijkhelden bij Dar zetten zich in voor een schone leefomgeving. En hoe leuk, kinderen verdienen er ook nog een mooi zakcentje mee. Lees alle info in de Wijkhelden-special.

Word ook Wijkheld!