icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Kinderboekwinkel NijmegenTerug naar het overzicht

De mooiste kinderboeken vind je in deze gezellige kinderwinkel in hartje centrum van Nijmegen!
Kinderboekwinkel Nijmegen ligt aan de Kannenmarkt in het centrum van Nijmegen. De medewerkers staan met veel enthousiasme voor je klaar om je te adviseren bij de koop van een boek.

Je vindt hier meer dan 8000 verschillende kinderboeken en jeugdromans. Van stoffen boekjes voor de allerkleinsten tot prentenboeken, sprookjesboeken, boeken met versjes en liedjes, eerste leesboekjes, jeugdboeken van bekende schrijvers en jeugdliteratuur

Ook is er een grote informatieve afdeling met boeken over geschiedenis, kookboeken, landen, knutselboeken, etc.

Je mag hier lekker rondkijken en overal langs de kasten zijn banken gemaakt om op je gemak een boek te kunnen bekijken. Wedden dat je je hier je favoriete boek gaat vinden!

Leuke WIN-en-WEGGEEF actie via onze Facebookpagina (vanaf 27 november)
Kinderboekwinkel Nijmegen wil heel graag een aantal mooie (boek)cadeaus (3x deurhangerboekjes, prentenboek Mijn mama, De Smoezels, Gordeldier en George) verloten onder onze volgers. Extra bijzonder aan deze actie is dat je het cadeau niet zelf houdt, maar weggeeft aan kinderen/gezinnen die het goed kunnen gebruiken en zo ook een mooi cadeau voor pakjesavond krijgen. Wil je ook meedoen met deze mooie winactie? Ga dan naar onze Facebookpagina! En wie weet win jij.

Wist je dat je bij Kinderboekwinkel Nijmegen niet alleen maar supertoffe kinderboeken kunt kopen, maar dat er ook vaak leuke activiteiten zijn? O.a. een bezoek van een auteur of illustrator, een tentoonstelling en leesgroepen.

Klik voor meer informatie door naar de site.

Kijk ook eens in onze uitagenda voor alle leuke kinderactiviteiten!

Kinderboekwinkel Nijmegen

Kannenmarkt 27
6511 KC Nijmegen
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

Zes weken zomervakantie. Lekker veel tijd om leuke dingen te doen dus. Voor de nodige inspiratie vind je hieronder een aantal top-uitjes uit het hele land. Speciaal voor de zomervakantie 2021. Genieten maar!

Alle uitjes op een rijtje!