Heerlijke ontbijt, lunch & diner adresjes

Heerlijke ontbijt, lunch & diner adresjes

Zin om met de kids lekker een hapje te gaan eten ergens? Check hier onze tips voor Kidsproof adresjes in en om Nijmegen!

Er is vaak een speciaal kindermenu en anders vind je op de gewone menukaart ook genoeg gerechten die voor kinderen leuk zijn. Sommige adresjes hebben een aparte speelhoek.

Eet smakelijk!

Filteropties

EETMOMENT
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 40 resultaten
Pagina: 12
totaal 40 resultaten
Pagina: 12

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Nijmegen?

In de directe omgeving van Nijmegen, Wijchen en Beuningen, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Beuningen

Op Kidsproof Nijmegen vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Elst, Groesbeek, Cuijk, Druten en Malden!

Wij verzamelen álle hotspots in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.