icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

De BijlesmeesterTerug naar het overzicht

Specialist in het verzorgen van individuele bijles thuis aan basisschoolleerlingen.
De Bijlesmeester bestaat uit een team universitaire studenten en geeft al jaren met veel plezier bijles aan huis aan scholieren door heel Nederland. En de combinatie studente/leerling werkt. Hierbij is het belangrijk dat de docent de leerling op zijn/haar gemak stelt en er daarnaast voor zorgt dat de leerling erg gemotiveerd is.

De docent(e) kan de leerling met al de vakken helpen en soms zelfs al wat voorbereiden op de middelbare school. Voor sommigen zijn het echt bijspijker lessen, voor anderen gewoon wat extra hulp-lessen en soms is het uitsluitend bedoeld om de leerling wat meer uit te dagen met de stof.

Welke vakken: O.a. Rekenen, begrijpend lezen, spelling, woordenschat, taal, andere talen
Welke groepen: Groep 1 t/m groep 8.
Materialen: Wij werken zowel met materiaal van de leerling als ons eigen bijlesmateriaal.

Bepaal zelf wanneer je begint, hoeveel uur per week je bijles krijgt en wanneer! Kijk voor ervaringen van anderen en voor meer informatie op de website via de roze button.

De Bijlesmeester


Openingstijden In overleg
Prijs 4 uur per maand, 1-1,5 uur per week: €23/uur. Zie voor alle prijzen de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

Zes weken zomervakantie. Lekker veel tijd om leuke dingen te doen dus. Voor de nodige inspiratie vind je hieronder een aantal top-uitjes uit het hele land. Speciaal voor de zomervakantie 2021. Genieten maar!

Alle uitjes op een rijtje!