icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Kindertheater workshopTerug naar het overzicht

Educatieve theatervoorstellingen met de onderwerpen 'Pesten' en 'Taal'.
Op zoek naar educatieve voorstellingen waarbij kinderen naar theater kijken en daarbij lesmateriaal krijgen om het thema te verwerken? Dan ben je bij Esther Linneman aan het juiste adres. Met collega's biedt zij twee producties voor kinderen omtrent 'Pesten' en 'Taal'.

Pestkopje
De handpoppen Mik, Betsy, Shirley en Niels willen graag een groep vormen en samen leuke dingen beleven, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk! De karakters van de handpoppen zijn erg verschillend. Maar dan komt het meisje Sannepan. Zij laat op speelse en liefdevolle wijze zien hoe je samen een middenweg kunt vinden.

Sproak
Woordgrapjes, tellen en letters zoeken hebben een belangrijke rol in dit stuk. Ook andere thema’s komen aan bod: zelfstandig zijn, je eigen weg vinden en vrienden maken. In SPROAK! wordt veel gebruik gemaakt van handpoppen in een fantasierijk decor.

Bij beide voorstellingen zit ook een workshop of inspirerende voorbereidingsles en een verwerkingsles. De doelgroep is 4 tot 8/9 jaar en met name geschikt voor de basisschool of BSO. Kijk op de website voor meer informatie.

Esther Linneman

Rijksstraatweg 37-42
6574 AC Ubbergen
Openingstijden Op afspraak
Prijs €300 - 575 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!