WeerbaarheidstrainingTerug naar het overzicht

Bij Jeanet Grootjans in Balgoy kun je terecht voor weerbaarheidstrainingen voor kinderen vanaf 4 jaar!
Tijdens de weerbaarheidstrainingen gaat het om meerdere aspecten: mentaal, sociaal, verbaal en fysiek. Ieder kind heeft minder sterke en sterke kanten. Dit kan verschillen van aspect tot aspect. Zo kun je verbaal erg sterk zijn, maar fysiek onzeker. Of andersom. Of een andere combinatie. 

In de training leert je kind zich bewust te worden wanneer de kracht toeneemt en wanneer deze afneemt. Wanneer je kind dit ontdekt, kan je kind de kracht krijgen om op een goede manier voor zichzelf op te komen en zo goed met anderen om te kunnen gaan. 

De weerbaarheidstrainingen zijn er voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar en er is een groep van 7 tot en met 10 jaar. Ook voor tieners zijn er trainingen! De training bestaat uit 7 lessen waarin verschillende aspecten aan bod komen. 

De trainingen zijn bedoeld voor kids samen met minimaal een volwassene. 

Is dit wat voor uw kindje? Kijk voor meer informatie via de roze button gelijk op de site voor meer informatie!

Kijk voor nog meer opvoedkundige tips in onze categorie Opvoeding!

Jeanet Grootjans

Veldsehoek 21
6613 AX Balgoy
Openingstijden Kijk voor de actuele lestijden via de roze button gelijk op de site! Prijs Kijk voor de actuele kosten via de roze button gelijk op de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

De voorjaarsvakantie is dan wel voorbij, maar er zijn zoveel leuke uitjes die je ook op een vrije middag of in het weekend met de kids kunt doen. Op pad in de natuur, naar een museum, bioscoop en zo zijn er nog meer uitjes. Volop keuze!

Naar de eropuit tips