icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Remedial teachingTerug naar het overzicht

RT praktijk Waalsprong biedt ondersteuning aan kinderen met problemen in de leerontwikkeling.
Soms verloopt de schoolontwikkeling van je kind niet zoals je gehoopt of verwacht had. Jij en je kind merken dat het leren niet vanzelfsprekend gaat. Je kind wordt hierdoor onzeker en heeft weinig plezier in het leren.

Wellicht kan RT praktijk Waalsprong een extra steuntje in de rug bieden met remedial teaching. Kinderen komen weer in hun kracht door het leren in een 1 op 1 situatie. De praktijk richt zich op het begeleiden van kinderen met leerproblemen in de basisschool leeftijd en begin middelbare schoolleeftijd.

Door aan te sluiten bij het niveau en de belevingswereld van je kind, zal je kind zich weer competent gaan voelen waardoor hij/zij weer met plezier en vol zelfvertrouwen naar school kan gaan!

Trainingen
Naast remedial teaching wil RT praktijk Waalsprong ook aandacht geven aan kinderen die denken in beelden en daarom vast lopen in het huidige schoolsysteem.

De training ‘Ik leer anders’ vertaalt de lesstof in beelden. En hoe fijn is het dat kinderen meteen resultaat merken? De groepstraining ‘Ik leer leren’ is voor kinderen vanaf 10 jaar die willen leren hoe ze moeten leren. Tot slot is er ook een Cito training om kinderen met een positief gevoel de Cito eindtoets tegemoet te laten gaan.

Klik voor meer informatie over trainingen en tarieven via de roze button gelijk door naar de site.

Kijk ook eens in onze eropuit rubriek voor leuke uitjes met kinderen.

RT praktijk Waalsprong

Weefgewichtstraat 52
6515 JL Nijmegen
Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

Zes weken zomervakantie. Lekker veel tijd om leuke dingen te doen dus. Voor de nodige inspiratie vind je hieronder een aantal top-uitjes uit het hele land. Speciaal voor de zomervakantie 2021. Genieten maar!

Alle uitjes op een rijtje!