icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Kidsproofreporter Teddie naar Girls Only bij Vue Alkmaar!

11 oktober 2016
Joehoe we gaan naar de Girls Only waar Hart Beat in première gaat! Ik heb er vet veel zin in! Wil je weten hoe het was? Lees hieronder mijn verslag.
Op naar Vue! Vue is een hele coole bioscoop en eigenlijk ben ik er best een beetje trots op dat de beste nieuwbouwbioscoop van de wereld hier in Alkmaar staat!Girls Only
We kwamen binnen bij de Girls Only en er was meteen een hele gezellige sfeer. Bovenaan de trap lieten wij onze kaartjes zien en een mevrouw wees ons waar we naar toe moesten en wat er allemaal te doen was. Er was een zanger die zong hele leuke liedjes. Er waren ook allemaal leuke kraampjes met make-up, sieraden, haardingen (je kon ook een veertje in je haar laten doen) en allemaal andere leuke accessoires. Ik heb leuke oorbelletjes gehad van mama! Er stond ook nog een soort poster van Hart Beat, daar kon je voor staan en dan werd er een foto genomen. Nadat we alles bekeken hadden gingen we naar zaal 2. Daar was een rode loper en er stonden allemaal lekkere drankjes met een parapluutje er in.Pauze!
Halverwege was het pauze. Tijd om iets lekkers te halen vond ik. Bij zo'n speciale voorstelling staan bij de uitgang van de zaal een paar mensen met hele lekkere dingetjes op een dienblad. Daar namen we er natuurlijk een van. Daarna nog even naar de bar, maar ik kon bijna niet kiezen, er is zoveel lekkers! Uiteindelijk nam ik popcorn en een sinas. Je mag zelf je drinken intappen en dan mag je zelf weten hoe vol je 'm doet. Ik doe de beker natuurlijk zo vol als ik kan! In de pauze gingen we ook nog even bij de kraampjes kijken.De film
Na ongeveer een half uur begon de film weer. Het gaat over een meisje waarvan de ouders zijn gescheiden. Dat is de reden waarom ze geen gitaar meer speelt en niet meer zingt. Dat deed ze altijd met haar vader en die is weggegaan. Op een dag wordt ze aangereden door een tourbus van Mick, een popidool. Eerst vond ze het een "glitterbal", maar later wordt ze verliefd op hem. Maar dan moet hij naar Amerika... Wil jij weten hoe dat afloopt? Ga dan zeker naar deze film!

Goodybag
Na afloop kregen we deze superleuke goodybag met de nieuwste Tina, een M&M bowl, een zonnebril, een kaart met hoofdrolspeler Rein én een Kidsproof boekenlegger :)!
Dit was mijn blog en ik raad aan om zeker een keer naar een Girls Only of een leuke film bij deze gave bioscoop te gaan!

Teddie