10 euro korting op groot kerstcircus in Beverwijk 2022

3 oktober 2022
Reserveer nú met €10 (!) korting tickets voor het kerst circus in Beverwijk: Great Christmas Circus. Een echte kidsprooftip voor de kerstvakantie!
Bestel nu tickets voor het Great Christmas Circus met € 10,- korting
Groter, mooier en spectaculairder dan ooit. Tijdens de kerstvakantie – van 17 december 2022 t/m 8 januari 2023 – vindt het Great Christmas Circus plaats in een theatertent in Beverwijk (terrein van De Bazaar).

En nog mooier; we mogen heel veel korting (€10) aan onze Kidsprooflezers geven! Wacht niet te lang, juist bij het circus is het zo fijn als je met kinderen een mooie plek vooraan hebt.

Boek nu met maar liefst €10 early bird korting de best beschikbare plaatsen!

Deel deze link gerust met je vrienden, familie, ook niet Kidsproof-lezers mogen de actielink gebruiken.

Met korting naar kerstcircus Beverwijk 2022

Uitsluitend bekroonde acts treden op tijdens de eerste editie van het grootste kerstcircus in Noord-Holland.

Spectaculaire acrobatiek, weergaloze comedy en de nieuwste speciale effecten maken van het Great Christmas Circus het ultieme uitje voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie.

Met korting naar kerstcircus Beverwijk 2022

Het mag met recht een traditie genoemd worden. Rond de kerstdagen bezoeken tienduizenden mensen steevast met de hele familie een circusvoorstelling. Tijdens de komende kerstvakantie krijgt Nederland een nieuwe mega circusproductie. Onder de naam ‘Great Christmas Circus’ wordt in Beverwijk een familievoorstelling gepresenteerd die uniek is: een voorstelling voor alle leeftijden die bestaat uit louter top acts. 

Great Christmas Circus met korting Beverwijk

Praktisch: De kaartverkoop voor Great Christmas Circus is gestart. Boek snel tickets voor deze populaire familieshow. De beschikbaarheid is beperkt. Het Great Christmas Circus is slechts drie weken in Beverwijk (theatertent bij De Bazaar) te zien en is uniek in Nederland. 

Boek nu met maar liefst €10 korting de best beschikbare plaatsen voor Great Christmas Circus in Beverwijk!

Beleving
Een circus is meer dan alleen een voorstelling. Sfeer vormt een onmiskenbaar onderdeel van de magie en dat is bij het Great Christmas Circus niet anders. Het gehele circus is volledig in kerstsfeer gedecoreerd waardoor de beleving al start voordat de voorstelling begonnen is.

Great Christmas Circus Beverwijk met korting

De tent is aangenaam verwarmd, voorzien van luxe kuipstoelen. Naar de website