Dit keer deel ik een makkelijke vegetarische noodles gerecht met jullie. Deze tip kreeg ik van mijn collega Maud en sindsdien staat hij bijna iedere week op het menu en is het mijn favoriete makkelijke maaltijd!
Als je weinig tijd hebt...
(en nee, dit is niet gesponsord ;)

De
instant noodles hebben al olie en kruiden in de verpakking. Ze zijn in verschillende smaken verkrijgbaar.
Je wokt eerst de
wokgroente in een beetjes olie. Dan doe je de noodles erbij, ik maak ze altijd even klein en doe daarna ook het water in de wok. Doe de
olie en kruiden erbij en door te blijven roeren wok je de noodles in een paar minuten gaar.

Hier thuis eten we graag zonder vlees, dus kies ik er eigenlijk altijd voor om dit gerecht met
ei te eten. Lekker makkelijk want de eieren kluts je er makkelijk en snel doorheen (of in een ander pannetje als scrambled egg).
Tadaaa... klaar ben je!

A-an taaaaa-fel :-)
Eet smakelijk!
Naar de website