Leuke kinderboeken vanaf 2 jaar!

7 november 2020
#supportyourlocal Bij Kidsproof zijn wij fan van lezen en houden we van kinderboeken. We kopen deze het liefst bij lokale kinderwinkels in de buurt. Vandaar dat we de eigenaar van De Vrolijke Boekenwurm hebben gevraagd naar haar favoriete TOP 5 kinderboeken voor pakjesavond!
We hebben Petra van kinderboekenwinkel De Vrolijke Boekenwurm gevraagd naar haar boekentips om cadeau te geven op pakjesavond. Je kunt hieronder op je gemak lezen waar het boek over gaat en eventueel bestellen in de webshop. 

1. Boer Boris , en het paard van Sinterklaas
Zit jouw kind al te trappelen tot Sinterklaas er is? Dan is dit grappige Boer Boris boek helemaal in Sinterklaas stijl het ideale boek om uit voor te lezen. Boer Boris ontvangt een brief van Sinterklaas: zijn schimmel is van de trap gevallen. O, nee! Wat nu? Gelukkig is het paard Knol beschikbaar! Of je even een paard kunt uitlenen aan Sinterklaas. Je zult maar zo'n verzoek krijgen. Spannend. Zou het lukken? Een spannend en grappig verhaal om heerlijk van te genieten tijdens de aanloop naar pakjesavond( maar ook lang daarna!)

Auteur: Ted van Lieshout, Philip hopman
Uitgever: Gottmer
Prijs: € 13,99
Bestellen kan via de webshop2. Alfabet,
We weten zeker dat het lang verwachtte nieuwe boek van Charlotte Dematons, oa bekend van het boek ‘De gele ballon’ deze feestdagen bij een hoop kinderen hoog op het verlanglijstje zal staan. Want wat valt er een hoop te zien en te ontdekken in dit boek. Heb je de broccoli met bikini al liggend in bad gevonden? Of Sinterklaas in zijn smoking? In het boek vind je alle letters van het alfabet in oneindig veel tekeningen. Op iedere pagina kun je de letters en woorden ontdekken. Maar wees er snel bij, want er is een letterdief die er met het alfabet vandoor gaat!Auteur: Charlotte Dematons
Uitgever:
Prijs: € 24,90
Te bestellen via de webshop

3. De Gorgels
De temperatuur daalt elke dag een stukje verder naar beneden, de winter komt er weer aan! Dus de hoogste tijd voor wat extra bescherming van de waakgorgels Bobba en Belia. Joembelabambam! Bobba en Belia helpen jou wel de winter door. Of kruip lekker onder je Bobba dekbedovertrek en lees een spannende avontuur uit het boek ‘De Gorgels en het geheim van de gletsjer’

Te bestellen via de webshop4. Retteketet we gaan nog niet naar bed
In dit heerlijke, dolkomische stapelverhaal op rijm willen de dieren niet naar bed. Keer op keer is er wel een ander dier dat iets leuks verzint. Maar langzaamaan worden de dieren toch wel moe. Papegaai houdt het echter goed vol! Bij elk idee roept hij (een variant op) ‘Retteketet we gaan nog niet naar bed’. Uiteindelijk zijn alle ‘we-willen-nog-niet-naar-bed-smoesjes’ op en vallen de dieren uitgeput in slaap. Een ideaal prentenboek om samen van te genieten net voor het slapen gaan. “Retteketet, wie leest vanavond voor?”

Auteur: Harmen van Straaten
Uitgever: Leopold
Prijs: € 14,99
Te bestellen via de webshop


5. Sint leespakket met 2 boekjes ( M3 en E3)
En natuurlijk denkt Sint ook aan alle kinderen die net zijn begonnen met leren lezen. Deze (strip)boekjes op M3 en E3 niveau bieden elk kind een leuke manier om te leren lezen. De stripboekjes gaan over de lollige belevenissen van deugniet Joep en zijn vriendjes. Met deze vrolijke boekjes wil je niet meer stoppen met lezen!Auteur: Michiel van de Vijver
Uitgever: Plan A Uitgevers
Prijs: € 19,90
Te bestellen via de webshop

Voor schoencadeautjes kan je natuurlijk ook bij de Vrolijke Boekenwurm terecht, bijvoorbeeld de Pixi prentenboekjes voor € 1,00, maar ze hebben ook kleine dino`s, potloden, boekenleggers, moppenboekjes en nog véél meer. 

Langskomen in de winkel kan natuurlijk nog steeds, maar ze bezorgen je cadeaus ook. Niet alles uit de winkel staat in de webshop, maar wel alles kan bezorgd of verstuurd worden. Stuur ze gerust een bericht! Moet het ingepakt voor een bepaalde gelegenheid? Geef het bij je product aan en zij maken er iets moois van.