Met je kabouters naar de kabouters

26 september 2023

Een dikke vette Kidsproof aanrader voor de herfstige dagen in de vakantie zijn de kabouterpaden. Alle kinderen zijn vrij en de natuur heeft de mooiste kleuren. Ga dus lekker door het bos struinen, op zoek naar kabouters.

Ga met je eigen kabouters speuren naar echte kabouters. Uitgedost met puntmuts en rode wangen volgen jullie een route door de natuur. Met een knapzak op je rug gevuld met wat lekkers maken jullie onderweg leuke opdrachten. De kabouterpaden liggen op verschillende locaties in het land, zodat je nooit ver hoeft te reizen en zijn geschikt voor kinderen tussen de 3 en 7 jaar.

Wat is een kabouterpad?
De kabouterpaden zijn leuke en leerzame paden in Nederland, voor kinderen van 3 tot 7 jaar – al zijn oudere kinderen die nog in kabouters geloven, ook welkom! Voordat de kleintjes op speurtocht gaan, veranderen ze zelf in kabouters met een puntmuts, rode wangen en een knapzak. Zo zoeken de kinderen naar kaboutersporen en voeren ze verschillende opdrachten uit. Aan het einde van het kabouterpad, als beloning voor hun speurwerk, mogen de kinderen hun puntmuts houden.Waar liggen de kabouterpaden?
Op zoek naar een deelnemend kabouterpad bij jou in de buurt? Kijk op de kaart en vind het pad het dichtst bij jou in de buurt! We wensen je heel veel plezier! 

Meer actieve outdoor uitjes vind je hier: KIDSPROOF OUTDOOR UITJES.