Fit worden met baby!Terug naar het overzicht

Fit worden terwijl je kindje in een drager zit. Ervaar hoe gaaf het is om samen met je kindje te trainen!
Tijdens Kangatraining ga je actief werken aan het herstel van je lichaam. Er wordt extra aandacht gegeven aan het beschermen en versterken van de bekkenbodem. Een andere focus ligt op de juiste houding in het dagelijks leven met je baby en op de versterking van je dieper gelegen dwarse buikspieren.

Jullie beginnen elke les met een aantal vloeroefeningen, daarna gaat je kindje in de draagzak en gaan jullie een stuk dans doen, maar ook squats en bekkenbodem oefeningen. Kangatraining is een totale lichaams-workout!

Meedoen kan vanaf 6-8 weken (keizersnede 12 weken) na de bevalling, mits je een 'ja' heb gehad om te sporten van je verloskunidge, gynocoloog of dokter.

Kangatraining is een postnatale training, gericht op jouw herstel. Je bent ook welkom met een diastase of zwakke bekkenbodem. Ze helpen je met geschikte oefeningen om weer te herstellen!

Heb je geen draagzak of draagdoek? Geen probleem, deze kun je kosteloos lenen tijdens de cursus. Broertjes of zusjes zijn ook welkom.

De lessen in Alkmaar (Wijkcentrum de Oever) zijn elke dinsdag om 14:30 uur, in Schagen (Dans Centrum Chantal) op woensdag om 10:30 uur. In Schoorl is de verzamelplaats Oorsprongweg 1 bij de Schoorlse Duinen. De lessen in Schoorl zijn buitenlessen / outdoor. Deze heten KangaTrail. De focus ligt hierbij op een fijne wandeling in de natuur met tussendoor spierversterkende oefeningen en dans.

Klik even door via de roze websitebutton voor meer info!

Kangatraining


Alkmaar en Schagen
Openingstijden In Alkmaar elke dinsdag om 14:30 uur en in Schagen op woensdag om 10:30 uur. Prijs Zie website voor de tarieven Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is ZOMERVAKANTIE! Er is veel te doen in de Kop van Noord-Holland. We hebben onze 22 favoriete tips op een rijtje gezet.

Check hier onze zomertips!