Hoeve Vrij & Blij op TexelTerug naar het overzicht

Op naar de boerderij! Op Texel vind je Hoeve Vrij & Blij, met boerderijwinkel, bezoekboerderij en meer!

Hoeve Vrij & Blij is een gezellige boerderij met bezoekboerderij, boerderijwinkel en boerderijcafé. 

Bezoekboerderij
Op de bezoekboerderij zijn lammetjes om te knuffelen, varkens om te borstelen en te aaien en nog allerlei andere leuke dieren. Ook kun je het kaaspakhuis bezichtigen en vanaf het balkon in de grote lammerenstal kun je alle lammetjes en het andere jongvee bekijken. Op het erf staat zelfs een gaaf trekkerspeeltoestel met daaromheen een prachtige zandbak, dat is leuk! 

Speurtocht
Wil jij op ontdekkingstocht uit? Doe dan de boerderij speurtocht! Voor €2,- kun je meedoen aan de speurtocht. Lukt het jou om alle vragen te beantwoorden over de dieren en de boerderij? Dan krijg jij een echt Boer'n hulp diploma en een kleine verrassing! 

Boerderijwinkel
Ook heeft Hoeve Vrij & Blij een boerderijwinkel met allerlei verse producten. Er zijn diverse soorten kazen, een uitgebreid assortiment van eigen lamsvlees en overheerlijk ijs gemaakt van schapenmelk. 

Boerderijcafé 
In het Boerderijcafé kun je plaats nemen voor een kopje koffie met schapenmelkbonbons of een lekker stukje appeltaart met slagroom. 

Logeren op de boerderij
Kun jij geen genoeg krijgen van Hoeve Vrij & Blij? Dan kun je ook nog eens blijven logeren op de gezellige boerderijcamping of in vakantiehuis Wambinghe! 

Wil je meer weten over Hoeve Vrij & Blij? Klik dan op de roze button. 

TIP: Iets te vieren? Kijk dan ook eens op onze kinderfeestjespagina!

Hoeve Vrij & Blij

Westerweg 80
1797 RH Den Hoorn
Openingstijden Kijk voor de actuele openingstijden op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit in de lente!

Eropuit in de lente!

In het voorjaar zijn er heel veel leuke (buiten)uitjes. We hebben ze voor je verzameld.

Naar de tips