De Bolle Buik HeerhugowaardTerug naar het overzicht

De Bolle Buik

Dreef 8
1701 GP Heerhugowaard
Openingstijden

maandag en dinsdag gesloten (muv vakanties en feestdagen)

Woensdag t/m vrijdag vanaf 12:00 uur

Zaterdag en zondag vanaf 11:00 uur

Prijs Kinderen € 3,00 voor de speeltuin / ouders gratis. Ga je eten bij de Bolle Buik mag je gratis spelen! Midgetgolf € 3 per persoon. Kabouterpad: € 5,00 per kind (€ 10 borg) Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Een oudhollandse speeltuin en midgetgolfbaan met een écht pannenkoekenrestaurant! Nu ook burgers!

Sinds 2 januari is de Bolle Buik verbouwd en heeft het restaurant een frisse nieuwe look gekregen! Met een aparte kinderhoek is het hier goed toeven voor ouders met kids!

Het is nog steeds een pannenkoekenrestaurant, maar naast de pannenkoeken serveren ze ook heerlijke burgers, ook speciaal voor kids. En weet je wat nu zo leuk is? Je kunt aan tafel zelf je pannenkoekbeslag mixen! Daarna mag je de beslagkom zelf naar de keuken brengen en maakt de kok er een prachtige pannenkoek van voor je! Ook mag je je eigen ijsje maken (als het niet te druk is). Bij de Bolle Buik is het allemaal heel gemoedelijk!

Als het weer het toelaat, kan je lekker spelen in de grote speeltuin. Ga met z'n allen op de familieschommel en lekker chillen op het gras, of graaf een diepe kuil in de zandbak, geniet op de schommel en ren je rot in het rad! De speeltuin heeft meer dan 20 verschillende speeltoestellen! Én een heerlijk terras waar papa en mama lekker kan genieten van een kopje koffie of thee!

Er is ook een Midgetgolfbaan, waar je een potje midgetgolf kunt spelen.

En vergeet het Kabouterpad niet! Bij de Bolle Buik kan je namelijk een rugzak vol met leuke spulletjes lenen! Elk kind krijgt een kaboutermuts, een echt kabouterdiploma, een glas heerlijke limonade bij de Bolle Buik én gratis entree voor de speeltuin. 

TIP: wil je nog meer doen? Achter de Bolle Buik ligt het Rosarium Park (hier wordt ook het Kabouterpad gelopen) en achterin dit park ligt Kinderboerderij de Bongelaar!

TIP: vier hier je verjaardagspartijtje! Kijk snel bij ons handige overzicht van de allerleukste kinderfeestjes in en om Alkmaar!

Blogs & filmpjesAlle blogs