Family & Friends DinnerTerug naar het overzicht

Wil je heerlijk uiteten en natafelen, terwijl de kids zich vermaken? Boek dan een Family & Friends Dinner
Heerlijk met vrienden eten terwijl de kinderen zich ook vermaken? Of een etentje met de hele familie terwijl de kids het ook enorm naar hun zin hebben en niet meer naar huis willen. Dat is toch wel het ultieme uiteten, toch?

Skagaventure komt met het nieuwe concept "Family & Friends Dinner Night". Eerst lekker borrelen in het mooie familierestaurant op de eerste etage en dan heerlijk á la carte eten en ook de kinderen kunnen iets lekkers bestellen van de kinderkaart. Zijn de kinderen uitgegeten? Of vervelen ze zich tussendoor? Geen paniek, want de kids (vanaf 5/6 jaar) mogen gratis mogen jumpen* zolang ze willen. Ze krijgen hier een speciaal bandje voor. Dus eigenlijk is het eten én spelen tegelijk voor de kinderen! Wij zijn er al geweest, lees hier onze ervaring

Voor de ouders is het écht uiteten: het restaurant is sfeervol en er wordt heerlijk gekookt door chef-kok Arjan Waals en zijn team: "onze gerechten spreken een brede doelgroep aan: van goede kwaliteit, maar niet te duur. We maken alles zelf. Ik trek mijn jus nog van de botjes."

Je kunt dagelijks gebruik maken van het Family & Friends dinner (uitgezonderd maandag) vanaf 17.00 uur. Family & Friends dinner kan worden geboekt met maximaal 4 kinderen per gezin (met 2 ouders). Dus heb je geen zin om te koken en moeten de kids hun energie nog kwijt, dan is dit ook een uitkomst!

Klik op de roze websitebutton om een plekje te reserveren! 

SkagaVenture

Witte Paal 3K
1742 NL Schagen
Openingstijden Dinsdag t/m zondag vanaf 17.00 uur. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Naar het theater!

Naar het theater!

De komende tijd zijn er weer hele leuke, mooie, grappige, hilarische kindervoorstellingen in TAQA Theater de Vest en Cool kunst en cultuur. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Naar de Theaterspecial