Ailo, Het Dappere RendierTerug naar het overzicht

zondag 15 december 2019

Filmhuis Alkmaar

Pettemerstraat 3
1823 CW Alkmaar
Openingstijden zaterdag 28 december om 10:45 uur Prijs Kinderen € 7,00 / Volwassenen € 9,00
Ga mee op reis in Lapland met het dappere baby-rendier Aïlo en beleef een fantastisch avontuur!
WINACTIE
In onze kerstspecial die we deze week versturen staat een leuke WIN actie gepland: we verloten 4 tickets voor deze prachtige kerstfilm! Meedoen is simpel:
- Zorg dat je staat ingeschreven voor onze maandelijke nieuwsbrief
- Stuur een mail naar kopvannoordholland@kidsproof.nl en geef aan dat je kans wilt maken
- De winnaars maken we dinsdag 24 december bekend via de Facebookpagina van Kidsproof Kop van Noord-Holland Een leuke verrassing voor onder de kerstboom!

Ga mee op reis in Lapland met het dappere baby-rendier Aïlo en beleef een fantastisch avontuur bij het Filmhuis in Alkmaar.

Baby-rendier Aïlo wordt geboren op een grote ijzige vlakte in Lapland. Na zijn geboorte heeft hij maar heel weinig tijd om te overleven. Hij moet in vijf minuten opstaan en leren lopen om zijn moeder te volgen. Samen met de kudde rendieren lopen ze duizenden kilometers om sappig grasland te vinden.

Onderweg ontmoet Aïlo een heleboel andere dieren, zoals een poolvos, een hermelijn en een veelvraat. Maar het is ook rennen geblazen als een roedel hongerige wolven de kudde op de hielen zit...

Tickets bestellen
Meer weten of alvast tickets bestellen? Doe het snel, want hij draait alleen nog op zaterdag 28 december! Laatste kans om deze prachtige film te zien in Filmhuis Alkmaar! Klik op de roze websitebutton om kaartjes te reserveren.

Combineer de film met een lekker hapje eten!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs