Verhaalvontuur SpeurtochtTerug naar het overzicht

zaterdag 23 oktober
Ga deze herfstvakantie met een schatkaart op pad en ontdek historisch Alkmaar op een leuke manier!
Ontdekkers gezocht! Verhaalvontuur is een interactieve, herfstspeurtocht in één, door Alkmaar! Hou je van speuren en spelen? En luister je graag naar de spannende verhalen die Alkmaar rijk is? Ga dan deze zomervakantie op Verhaalvontuur; een interactieve speurtocht voor het hele gezin! Verhaalvontuur Alkmaar is een leuk uitje voor de zomervakantie en leuk voor het hele gezin.

Met een echte speurkaart in de hand loop je door de smalle straatjes van Oud-Alkmaar en leer je waar de uitspraak “raddraaiers” vandaan komt, tel jij alle gevelstenen? Let goed op want er is een muizenplaag op het Waagplein! Heb jij het volgende punt gevonden? Dan kun je met je mobiele telefoon de QR-code op de kaart scannen! Via een filmpje vertelt een Storyteller samen met acteurs uit Alkmaar je een mooi verhaal over de plek waar jij staat en geeft je een spannende missie mee op zoek naar het volgende punt. Speur de hele route af, kraak de code en win een prijs! Maar... pas op de boef ligt op de loer!

Een Verhaalvontuur duurt ongeveer 1,5 uur en is geschikt voor gezinnen met kids vanaf 4 jaar. 

Ga jij het avontuur aan? Klik op de roze websitebutton voor meer informatie. Doe de bestelling online en haal de schatkaart op bij het IJkgebouw in Alkmaar.

Klik even door via de roze websitebutton voor meer info!

Verhaalvontuur


Alkmaar
Openingstijden Elke dag verkrijgbaar Prijs Vanaf € 19,50 per speurtocht Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie in het Stedelijk Museum Alkmaar

Herfstvakantie in het Stedelijk Museum Alkmaar

Doe mee met een schilderworkshop, boek een familierondleiding en bezoek de nieuwe tentoonstelling Reinaert de Vos. Genoeg te doen in het Stedelijk Museum deze herfstvakantie!

Kijk hier voor meer info!